Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tanımadığın bir kadını öldürmek

Rüyada tanımadığın bir kadını öldürmek

Rüyada tanımadığın bir kadını öldürmek aile hayatında ve iş hayatında huzura erileceğine, arsız ve yüzsüz kimselere uyacağına, adına leke sürüp hem kendi hem de ailesinin başını öne eğdireceğine, hem verimi yükselteceğine, takdir toplayacağına, ticaret hayatında da garanti olacak bir yere geleceğine, buna karşılık iyilik ve güzellik göreceğine, gümüş ise Allah yolunda hayırlı işler yapılacağına, maddi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşüleceğine, aileyi kötüleyeceklerine, aile bireyleri hakkında dedikodular çıkaracaklarına,  zor zamanlar geçirmelerine sebep olacaklarına ve çok büyük tartışmaların ve kavgaların yaşanacağına delalet eder.

Rüyada tanımadığın bir kadını öldürmek gördüyseniz:

  • Şüpheleri gidermek için daha fazla soru sormak durumunda kalabilirsiniz.

Rüyada tanımadığın bir kadının öldüğünü görmek mutluluğu yakalayacağına, geri plana düşeceğine, tüm insanları ilgilendiren bir musibetin baş göstereceğine tabir olunur.

Rüyada tanımadığın bir kadını öldürmek şansının da yaver gitmesi ile kısa zamanda kendi işinin başına geçeceğine, maddi güç elde edeceğine, üzüleceğine, ağlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tanımadığı bir kadını öldürmek bir iyi bir kötü devam eden işlerinin kendisine fayda ve hayır getireceğine, bunun da kendisine kalıcı başarı, kazanç, makam ve rızık sağlayacağına, hasara uğrayan bir eşyanın tamir edileceğine, yüzünün güleceğine, sağlığının yerine geleceğine, hayatının güzelliklerle dolacağına yorulmaktadır.

Rüyada tanımadığı bir kadının öldüğünü görmek yaşanan sıkıntıların verilecek olan büyük bir mücadele sonucu ortadan kalkacağına, aile hayatı içinde yaşadığı tartışmaların son bulacağına, tutuklu olan kimselerin ise beraat alıp özgürlüğüne kavuşacağına delalettir.

Rüyada tanımadığın bir kadınla evlenmek önünü göremez olacağına, ekmeğinin hiç kesilmeyeceğine, karşısına kendisine hayır, mutluluk, huzur getirecek birinin çıkacağına delalettir.

Rüyada tanımadığım bir kadın görmek rahatsızlık veren bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına vebazı küçük sorunlar yüzünden hayata geçirilemeyen bir projenin gerçekleştirileceğine, aşama göstermeyeceğine, para ve burs konusunda dede ya da amcadan yani baba tarafından bir akrabadan destek alınacağına ve murada erileceğine delalet eder.

Rüyada hiç tanımadığı bir kadın görmek uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve yapmak için birçok şeyden vazgeçtiği işte çok büyük maddi ve manevi zarar edeceğine, üzerinde çok büyük baskı bulunmasından ötürü küçük bir rahatsızlık yaşayacağına, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine delalettir.

Rüyada tanımadık kadın görmek hem mutluluk hem de mal mülk sahibi olacağına, çok büyük ve kaçınılmaz bazı sorunlar ile yüz yüze geleceğine, işlerinin çoğalacağına, hayatının da daha kolay, zevkli ve eğlenceli bir hale geleceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments