Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tanımadığı kadınla konuşmak

Rüyada tanımadığı kadınla konuşmak

Rüyada tanımadığı kadınla konuşmak kötü ve canını sıkacak bazı olaylar yaşayacağına, rüya sahibini kontrol etmekten vazgeçeceğine, para sıkıntısı çekmeyeceğine, gönlünce harcama yapabilmenin ayrıcalığını, lüksünü ve rahatlığını yaşayacağına, kırgınlıkların ve kızgınlıkların biteceğine ve çocuklarla ilgili bir iş yapılacağına, sonucun kendisi için çok iyi olacağına, maddi gücünü kaybedeceğine, zor durumlara düşeceğine, üzüleceğine ve hatta hastalanacağına, sonucun olumsuz olması halinde de suçun kendisinde kalacağına, güçlü, kudretli ve hikmetli kimse olacağına rivayet eder.

Rüyada tanımadığı kadınla konuşmak gördüyseniz:

  • Karşılaşacağınız kişiler veya ilginç kişilerle yapacağınız fikir alışverişleri bazı işleri yapış yönteminizde fark yaratabilir.

Rüyada tanımadığı bir kadınla konuşmak eski bir hastalığın nüksedeceğine, üzüntülerinin biteceğine, verilen sadakalar sayesinde kazaların ve belaların atlatılacağına alamet etmektedir.

Rüyada tanımadığın kadınla konuşmak maddi olarak çok zarara uğradığı bir sırada hiç beklemediği bir yerden çok büyük bir kazanç elde ede edeceğine ve bu sayede sorunlarını ortadan kaldıracağına, iş hayatında bilgi ve cesaret gerektiren bir mevkiye ulaşmak için çaba gösterileceğine, yokluğa düşeceğine, rızık eksikliği yaşayacağına delalettir.

Rüyada tanımadığı kadınla konuşmak dertlerin sonlanacağına, şartlarının daha iyi maaşının da daha fazla olması nedeni ile bu teklife olumlu cevap vereceğine, ağız tadının ve keyfinin bozulacağına işaret etmektedir.

Rüyada tanımadığın bir kadınla konuşmak kabullenemeyeceği durumlara düşeceğine, büyük bir üzüntü ve endişe yaşayacağına, mutlu günler yaşanacağına delalettir.

Rüyada tanımadığı bir kızla konuşmak olanaklarının eskisinden çok daha iyi olacağına, hikmetli ve asil insanlardan olacağına, insanlara yol göstereceğine, kazandığı parayı kendisine bir yuva kurmak için harcayacağına işaret etmektedir.

Rüyada tanımadığın bir erkekle konuşmak bir sebeple içine düştüğü durumlardan ve sorunlardan kurtulamayacağına, işinde tek adam (kadın) durumuna geleceğine, makam edineceğine, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına, anne baba dualarının birçok engeli ortadan kaldıracağına ve büyük bir rahatlığa erileceğine delalettir.

Rüyada tanımadığın birisiyle konuşmak saadete ereceğine, sıkıntıların sona ereceğine, bazı kişiler tarafından yapılan kötülükler yüzünden zarara uğrayan işlerin düzeleceğine, maddi ve manevi olarak çok rahata erileceğine, uzun zamandan beri elinde bulunan imkânların daha da artacağına, aile bireylerinden kaynaklanan sıkıntıların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada tanımadığın biriyle telefonla konuşmak sevdiği kişi ile hayatını birleştireceğine, ister istemez çok üzüleceğine, yakın bir zamanda da vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments