Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tanımadığın bir kadına aşık olmak

Rüyada tanımadığın bir kadına aşık olmak

Rüyada tanımadığın bir kadına aşık olmak sıkıntıların ve sorunların aşılmasında çok sevilen ve değer verilen kişilerin yardımlarının alınacağına, uğranılan zararın telafi edileceğine, karşılaşılan sorumsuzca hareketler ve bulunulan kötü durumdan ötürü zorluk çekileceğine, zor bir işe girileceğine ancak bir türlü beklenen kazancın ele geçmeyeceğine ve üzüntü duyulacağına, kendisini yüksek yetkiler ile üst mevkilere terfi ettirecek bazı çalışmalar ortaya koyacağına, onu yalnız bırakmayacağına, illet hastalıklarından, bitmez sandığı borçlarından ve fakirliğinden kurtulacağına, zarar ettiği işleri kara geçireceğine, kısa süre içinde kazancını epey arttıracağına, yaptığı planların ve projelerin kendisine hayır getirmeyeceğine inanılır.

Rüyada tanımadığın bir kadına aşık olmak gördüyseniz:

  • Çalışma hayatınıza paralel olarak işinizle ilgili birtakım sosyal faaliyetlere katılmanız çok daha olumlu bir gelişme sağlayabilir.

Rüyada tanımadığın bir kadına aşık olmak dargınların barışacağına, ara bozucuların, nifak sokanların cezalandırılacağına, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına ve tüm düşmanların ve çekemeyenlerin yenileceğine, eşi ile büyük anlaşmazlıklara düşeceğine, sorunlarını bu iş sayesinde başka insanlar ile paylaşacağına yorulur.

Rüyada tanımadığım birine aşık olmak namaz kılacağına, sağlıklı iken hastalıklar geleceğine ve hastayken hastalığın ilerleyeceğine ve çok büyük sorunların yaşanacağına, yakın bir zaman içinde bir bebek sahibi olunacağına alamet eder.

Rüyada tanımadığın kişiye aşık olmak hayatı içinde kendisine zarar veren herşeyden en yakın zamanda kurtulacağına, kişinin istediği kariyere de sahip olmayı başaracağına, mutluluğa giden yolu bulacağına işaret eder.

Rüyada hiç tanımadığın bir erkeğe aşık olmak nefsini terbiye etmeyi bileceğine, sorunların kısa bir sürede çözüm bulacağına, dünya işlerinden elini eteğini çekerek yaşamaya ve yaşamdan beklentilerin en aza indirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada tanımadığı bir erkeğe aşık olmak herşeyin en kalitelisine sahip olacağına, daha çok saygı ve destek göreceğine, kulağa küpe olacak nasihatler alınacağına, masa başı bir işe girileceğine tabir olunur.

Rüyada tanımadığın birisine aşık olmak elini attığı işlerden yana bir bir hayal kırıklığı yaşayacağına, çok büyük sıkıntılar çekeceğine, evi olmayan ya da aşırı yoksul şekilde yaşayan kimselere düzenli olarak yardımda bulunacağına inanılır.

Rüyada hiç tanımadığı birine aşık olmak zenginlik ve güzellik içinde bir hayat geçireceğine, uzun zaman önce alınan ancak bir türlü bitirilemeyen borçların kapanacağına, rahat edeceği ve mutlu olacağı bir döneme gireceğine tabir olunur.

Rüyada hiç tanımadığın birine aşık olmak haciz veya icra gibi durumların söz konusu olacağına, işlerindeki ve kazancındaki bolluğun, bereketin ve verimin çoğalacağına, kısa süre içinde yarar getirecek bir karar verileceğine, hasretin biteceğine, kırgınlıkların ve kızgınlıkların geçeceğine ve sevilen bir işi ile aradaki mesafelerin aşılacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments