Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tanımadığı bir kadınla evlenmek

Rüyada tanımadığı bir kadınla evlenmek

Rüyada tanımadığı bir kadınla evlenmek yeterince deneyimi olmayan bir iş konusunda yardım istediği bir kişinin verdiği sözü tutmayacağına, çekilen çilelerin sona ereceğine, dargınlık ya da kırgınlık yaşanacağına, zor günler geçirileceğine, şans konusunda sıkıntı çekmeyeceğine, hayal kırıklığına uğrayacağına, daha dikkatli ve daha sabırlı olunacağına, yeni maddi kapıların size açılacağın, sahip olduğu bolluğun ve zenginliğin azalacağına alamet eder.

Rüyada tanımadığı bir kadınla evlenmek gördüyseniz:

  • Kendinize güvenerek hareket etmelisiniz.

Rüyada tanımadığı bir kadınla evlendiğini görmek toplum içindeki yerin değerleneceğine ve itibarın da artacağına, sorunlarını bu sayede çözeceğine, sıkıntılarını başarılı bir şekilde bertaraf edeceğine, her işinde yeni bir kimlik ortaya koyarak yenilik ve farklılık yaratacağına, yakın bir zaman içinde kendi işine sahip olacağına delalettir.

Rüyada tanımadığın bir kadınla evlenmek borçlarının hafifleyeceğine, herkesin takip ettiği ve ilgi gösterdiği biri olacağına, sevdiği ve değer verdiği bir işte üst sıralara çıkarak çok dikkat çekici işlere imza atacağına, eline geçen büyük fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, güç alacağına delalettir.

Rüyada tanımadığı bir kadınla evlenmek iş ve aile konusunda diğer insanlara daima yol göstereceğine ve işle ilgili olarak yapılan her şeyde büyük başarı kazandıracağına, herhangi bir rahatsızlık yaşamayacağına, sıkıntılarını bir köşeye bırakarak daha doğru bir kişi olmak için çaba göstereceğine işaret eder.

Rüyada tanımadığı bir adamla evlenmek hayatı boyunca şansının yaver gideceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulup rahata ereceğine, elinde bulunan imkânları çok iyi bir şekilde kullanarak büyük bir başarı kazanacağına ve uzun süreden beri çok istediği bir mevkiye terfi edileceğine işaret eder.

Rüyada tanımadığın bi erkekle evlenmek iş hayatında da değişikliklerin kapıda olacağına, kötü günlerinden kurtulacağına, rüya sahibinin karşısına art niyetli ve belalı kişilerin çıkacağına inanılır.

Rüyada tanımadığın erkekle evlenmek eninde sonunda istediği başarıya ulaşacağına, keyif ve neşe içinde yaşayacağına, sevilen bir akrabanın ölüm haberinin alınacağına, anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tanımadığın birinin evlendiğini görmek gönül işlerinden yana hep şanslı olacağı gibi son kararını da isabetli vereceğine, geçim sıkıntısı yaşanacağına, hayal ettiği kariyerine de mutlaka ulaşacağına alamet eder.

Rüyada tanımadığı adamla evlenmek sevdiği kişiler ile birlikte çok mutlu ve huzurlu bir şekilde yaşayacağına, gerçek hayatta da sevgili olunan kişi ile birlikte güzel hayaller kurulacağına, huzura ve mutluluğa kavuşacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments