Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tanımadığı insanla kavga etmek

Rüyada tanımadığı insanla kavga etmek

Rüyada tanımadığı insanla kavga etmek sorunların ve sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, yapılan işlerin karşılığının alınabileceğine ve çok büyük bir bereket olacağına, zamanında destek verdiği bazı insanlardan destek görmeyeceğine, hoş bir sürprizle karşılaşılacağına, yaşanan bütün üzüntülerin sona ereceğine, çok güzel ve huzurlu günlerin yakında geleceğine ve tüm aileyi mutluluktan uçuracağına, sorun yaratan durumların ortadan kalkacağına, arsız ve yüzsüz kimselere uyacağına, adına leke sürüp hem kendi hem de ailesinin başını öne eğdireceğine, hayalini kurduğu herşeye sevdiği kişilerden alacağı destek ile kavuşacağına, yeni alanlara yöneleceğine alamet eder.

Rüyada tanımadığı insanla kavga etmek gördüyseniz:

  • Olayların yerli yerine oturması için zamana ihtiyaç var.

Rüyada tanımadığı insanla kavga etmek özgüveninin bitme noktasına geleceğine, sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine ve bu olayların yanında bir de hastalık yaşayacağına, sırtına daha büyük bir yük olarak bineceğine, kendisine uğur getireceğine alamet eder.

Rüyada tanımadığın insanlarla kavga etmek sevindirici ve olumlu bir şekilde geleceğine, çok zor bir dönemi bitirip başarılı bir döneme yelken açacağına, birçok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada tanımadığı insanlarla kavga etmek iki fikirlilik edip, karar vermekte güçlük çekeceğine, bir sebeple sevdiği kişilerden çok laf işiteceğine ve en sonunda başına gelecek çok kötü bir olay yüzünden bu kişilerle bütün irtibatını koparacağına, birikim yapacağına ve dünya nimetlerinden yana sayısız lezzetlerden nasipleneceğine işaret etmektedir.

Rüyada hiç tanımadığın biriyle kavga etmek sevdiği kişiler ile çok güzel ve mutlu günler geçireceğine, şimdiye kadar sahip olmak istediği her şeye sahip olacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu her şeyi gerçekleştireceğine, sevilen bazı kişilerle ters düşüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada tanımadığım biriyle kavga etmek daha rahat şekilde tüketim yapacağına, büyük paralar kazanılacağına, bu sayede iş sahibi olunacağına, çeşitli güzel olaylara vesile olacak adımlar atılacağına, hayırlı ve dürüst bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine, elinde bulunan imkânların bollaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada tanımadığı biriyle kavga etmek kötü sözler duylacağına, çok büyük kötülemeler yapılacağına, işlerinin engellenmeye çalışılacağına ve uzun zamandan beri emek verdiği şeylere teker teker zarar verileceğine, sonradan da bunun sancısını ve pişmanlığını yaşayacağına tabiri caizse adeta ruhunun acı çekeceğine alamet eder.

Rüyada tanımadığın bir kadınla kavga etmek maddi sıkıntılarından kurtulacağına, kem gözlerden ve nazardan korunacağına, iş hayatında yeni bir dönem açılacağına yorulmaktadır.

Rüyada tanımadığın biriyle kavga etmek ortaya çıkan sorunlarının en kısa zaman içinde çözüleceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının ortadan kalkacağına, endişelerin kısa süre içinde sona ereceğine, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir konuma ve duruma gelineceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments