Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tanımadığın bir kızla kavga etmek

Rüyada tanımadığın bir kızla kavga etmek

Rüyada tanımadığın bir kızla kavga etmek daha önce kimsenin yapmaya cesaret edemediği işlere gireceğine, kulağa küpe olacak nasihatler alınacağına, derin bir oh çekip güzel günlere kavuşacağına, istenmeyen olaylar yaşanacağına, maddi olarak çok iyi bir noktaya ulaşılacağına, rahatsızlık veren durumların yakında düzeltileceğine, büyük sorunlar yaşayacağı bir dönemi neredeyse hiç zarar görmeden atlatacağına, iş dünyasında acemi olan kişilere bilgi ve deneyim konusunda yardım edileceğine, bazı konularda önayak olunacağına, hayatın gerçeklerini çok daha kolay ve tarafsız şekilde görme yetisine sahip olacağına, bu sayede yaşamına çok daha kolay şekilde yön vereceğine işarettir.

Rüyada tanımadığın bir kızla kavga etmek gördüyseniz:

  • Yeni gelişmeler sizi ilgilendirebilecek fırsatlar doğurabilir.

Rüyada tanımadığın bir kızla kavga etmek kazancının düşeceğine, geçiminin zor hale geleceğine, aile içindeki yokluk nedeniyle keyfinin ve huzurunun da kalmayacağına, adını çok büyük ve başarılı kişilerin arasına yazdıracağına, dileklerin ve duaların kabul olacağına, hastalıkların biteceğine tabir olunur.

Rüyada hiç tanımadığın biriyle kavga etmek ailesinin de tasvip etmediği konularda direttiği için başını belaya sokacağına, maddi olarak kötü bir döneme girileceğine, bir süre işten ve hayattan elini eteğini çekeceğine ve kendisi ile baş başa kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada tanımadığım biriyle kavga etmek manevi ve ailevi sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine, kötü ve zor günler yaşanacağına, geniş bir ev satın alacağına, ailesini de maddi olarak rahat ettireceğine, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, zorlukların, sıkıntıların ve dertlerin biteceğine alamet eder.

Rüyada tanımadığın biriyle kavga ettiğini görmek hayırlı ve güzel işlere imza atılacağına, her işinde iyilikle karşılaşacağına ve hastalık çekmeden, yaşlılığında da rahat edeceğine, ihtiyaçlarını giderebileceğine ve sahip olmak istediklerine ulaşacağına işarettir.

Rüyada tanımadığın kadınla kavga etmek mutluluğunun ve huzurunun yerine geleceğine, kendisine ve yaşamına çeki düzen vereceğine, yapılan çalışmaların daha çok kazanç sağlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada tanımadığı biriyle kavga etmek işlerin çok iyi bir hale geleceğine, çalışma hayatında çok iyi bir noktaya gelineceğine, sevdiği kişilere bu dönem içinde çok büyük yardımlarda bulunacağına inanılır.

Rüyada tanımadığı insanla kavga etmek rüyayı gören kişinin suskunlaşacağına, çok büyük bir çalışma yapılacağına, kazancının helal para olacağına delalettir.

Rüyada tanımadığı bir erkekle kavga etmek aynı zamanda önemli yol ayrımlarına gelindiğine ve seçimler yapılacağına, çok büyük ve çok derin değişiklikler yaparak tüm eş, dost ve akrabaların şaşırtılacağına, aile hayatında yaşanan mutluluğun yıllar boyunca devam edeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments