Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tanımadığı biriyle kavga etmek

Rüyada tanımadığı biriyle kavga etmek

Rüyada tanımadığı biriyle kavga etmek huzursuzluk yaşanacağına, dertlerin artacağına, huzursuzluk yaşanacağına, rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine, bir sebeple iş hayatında ve aile hayatında çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, aile hayatında çok mutlu ve güzel şeyler ile karşılaşacağına, büyük işlere girmek pek sıkıntı çekmeyeceğine ve iş hayatı için gereken ne varsa yapacağına, verilen emeğin karşılığının alınamamasından ötürü çok büyük üzüntü duyulacağına, kardeşlerin birlikte bir iş  kuracağına, yapılan bir hatanın kısa süre içinde düzeltileceğine, maddi gücünün de daimi olacağına delalet etmektedir.

Rüyada tanımadığı biriyle kavga etmek gördüyseniz:

  • Kadınsanız sizden yüz bulamamış olan bir erkeğin kasıtlı dedikoduları yüzünden canınız sıkılabilir.

Rüyada tanımadığın birisiyle kavga etmek maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine, hem zenginlik hem de makam sahibi kimse durumuna geleceğine, iş hayatında kendi işini kuracağına yorulmaktadır.

Rüyada tanımadığım biriyle kavga etmek borçların artacağına, yoksul ve düşkün bir hayat süreceğine, rızkındaki ve kazancındaki verimin hiç eksilmeyeceğine, çok büyük adımlar atılacağına, yapılan işlerde büyük başarılar kazanılacağına, gün geçtikçe iş hayatında daha büyük verim saplanacağına ve çok büyük kazançlar elde edileceğine işarettir.

Rüyada tanımadığı insanlarla kavga etmek sağlıklı bir hayat süreceğine, sorun yaratan durumlardan kurtulacağına, aile hayatında çok güzel gelişmelerin yaşayacağına ve işyerine ve hanesine bolluk ve bereket geleceğine alamet eder.

Rüyada tanımadığı bir erkekle kavga etmek dedikodu yapan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, sorunlarını bu sayede çözeceğine, sıkıntılarını başarılı bir şekilde bertaraf edeceğine, her işinde yeni bir kimlik ortaya koyarak yenilik ve farklılık yaratacağına, o kimseler nedeni ile başının derde gireceğine yorulur.

Rüyada tanımadığı insanla kavga etmek hüsrana uğratacağına, iş dünyasının önde gelen kişilerinden biri olunacağına, iş hayatına girmek için doğru zamanın yaklaştığına işarettir.

Rüyada tanımadığın kadınla kavga etmek konforlu ve rahat hale geleceğine, istediği ve gerçekleştirmek için zaman kolladığı şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine ve çok büyük mutluluk duyacağına, en kötü koşulda bile mücadeleyi, kontrolü ve inancı elden bırakmayacağına inanılır.

Rüyada hiç tanımadığın biriyle kavga etmek başarılı bir insan olacağına, eski ahbaplarıyla da muhabbetini ilerleteceğine, onlarla iyi geçim halinde olacağına, zarar edilen bir işte hayırlı adımlar atılması sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada tanımadığın bir kızla kavga etmek girdiği işlerde hayal kırıklığı yaşamayacağına, daha fazla kazanç getireceğine, çok büyük ferahlık yaşayacağına ve kısa zaman içinde çok mutlu günler geçireceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments