Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yaşlı adamın tacizine uğramak

Rüyada yaşlı adamın tacizine uğramak

Rüyada yaşlı adamın tacizine uğramak yakın bir zamanda da vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına, çevresindeki düşmanlarını ayıklayacağına, ticaretteki rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine, hem geleceğinin güzel olacağına, sevilen bir kişinin vereceği destek ile durumun yavaş yavaş toparlanacağına, uğursuzluklar ve şanssızlıklarla dolu özel hayatın giderek içinden çıkılması zor bir durum haline geleceğine, maddi olarak zarar edileceğine, makbul olan yollardan ayrılmayacağına, işlerinin bu sayede açılacağına böylece borca düşmüş bir ahbaba yardım edeceğine işaret eder.

Rüyada yaşlı adamın tacizine uğramak gördüyseniz:

  • Maddi konulara yönelik çalışmalarınızı kararlı biçimde sürdüreceksiniz.

Rüyada yaşlı adamın tacizine uğramak yaşamının afiyet içinde sürüp gideceğine, ters giden işlerin düzeleceğine, kendisine uygun bir kişi ile çok hayırlı bir birliktelik yaşayacağına delalet eder.

Rüyada erkek tarafından tacize uğramak ömrün uzun olmasına, aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşanacağına, kendisini birçok musibet ve sıkıntı ile uğraşmaktan ötürü çok yorgun hissedeceğine, hayatının ortalarında olan kişiler için yeni ortamlara gireceğine ve çevresini genişleteceğine, ilerlemiş yaşta olanlar için de kötü bir olayın yaşanacağına işaret eder.

Rüyada ölmüş birinin tacizine uğramak sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda eş, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına ve bir işten dolayı kötü insanlar ile muhatap olmak zorunda kalacağına, umutsuzluğa ve karamsarlığa düşeceğine, önemli işlerin insanı durumuna gelineceğine tabir olunur.

Rüyada arkadaşı tarafından tacize uğramak sevdikleri ile bir araya geleceğine, onlarla keyifli zamanlar geçireceğine, yenileneceğine, tazeleneceğine, moral bulacağına, toplumda yükseleceğine, çok güzel olaylar yaşayarak çok büyük ve çok güzel bir dönemin başlayacağına inanılır.

Rüyada baba tarafından tacize uğramak onların bilgilerinden faydalanmak için savaşacağına, onların hikmetli kişiliklerinden de feyz almak için mücadele vereceğine, kendisini bu arzusunun gerçekleşeceğine, işlerinin çok hızlı bir şekilde toparlanacağına yorulmaktadır.

Rüyada kadın tarafından tacize uğramak iş konusunda çevredeki kişilere önayak ve örnek olunacağına, heyecanlı ve hızlı günler geçireceğine, eşlerinin kapanacağına delalet etmektedir.

Rüyada otobüste tacize uğramak hayat içerisinde en zor anlarda bir çıkış yolu bulacağına, başka bir şehre ya da ülkeye taşınacağına, bu arada yemek zevklerini değiştireceğine, sevilen kişilerin iş fikirlerinin gerçekleştirileceğine inanılır.

Rüyada babanın tacizine uğramak onların hikmetli kişiliklerinden de feyz almak için mücadele vereceğine, kişinin başına kötü bir olay geleceğine, yavaş yavaş kurtuluşa kavuşacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments