Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tacize uğradığını görmek

Rüyada tacize uğradığını görmek

Rüyada tacize uğradığını görmek kötülerin uzaklaştırılacağına, yaptığı işlerin ve ortaya koyduğu çalışmaların daha büyük başarı elde etmesi sayesinde günden güne kazancının ve başarılarının artacağına, canını sıkan şeyleri yeneceğine ve dert edindiği ve çözmek için büyük emek verdiği bazı sorunları birkaç denemeden sonra çözüme kavuşturacağına, anne ya da babanın bir sağlık sorunu ile uğraşmak zorunda kalacağına, hayırsız kişilerle irtibatın kesileceğine, doktordan doktora koşturacağına, eskiden olduğu gibi iyi haline gelebilmek için elinden gelen çabayı göstereceğine, sorunların ve dertlerin biteceğine, eline geçecek kazancın çok daha yükseleceğine işaret eder.

Rüyada tacize uğradığını gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişiler yapması gereken şeyleri yapmaktan veya görevleriniz yerine getirmekten ya da işleri tamamlamaktan imtina ediyor olabilirler.

Rüyada elle tacize uğramak önemli bir şahsiyet olarak ilerde ülkenin tanıyacağı biri haline geleceğine, de amaçlarına ulaşma mutluluğuna nail olacağına, bolluk ve bereket içinde bir döneme girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada babasının tacizine uğramak iş yerinde çok üst mevkilere terfi ettirileceğine, insanları günah işlemeye teşvik edeceğine, uzunca bir süre boyunca tek başına kalacağına delalettir.

Rüyada tanıdığın birinin tacizine uğramak vefasızlık ve haksızlık göreceğine, sıkıntılarını bu sayede çözeceğine, ödeme güçlü çekeceğine işaret etmektedir.

Rüyada yaşlı adamın tacizine uğramak büyük bir kazanca sahip olacağına, bu sayede büyük bir azimle çalışarak kendi işini kuracağına, eline geçen bütün fırsatları ve yeteneklerini kullanarak işlerini daha iyi bir hale getireceğine, neredeyse göz göre göre çok büyük bir sorunlara yelken açılacağına ve para konusunda çok zor ve sonu karanlık yollara girileceğine, hayırlı ve karlı fırsatlar elde edeceğine işarettir.

Rüyada çocuğunun tacize uğradığını görmek kariyer planında büyük bir sıçrama yapılacağına, kendisine olan güveninin artacağına, cesaretinin yerine geleceğine, hayal edilen şeylere kısa zaman içinde ulaşılacağına alamet eder.

Rüyada ölmüş birinin tacizine uğramak kişinin hayatında her işinin yolunda gideceğine ve engellerden uzak kalacağına, yenileneceğine ve sıhhate kavuşacağına, zararlı alışkanlıklardan uzaklaşılacağına, ferah bir döneme girileceğine yorulur.

Rüyada kadın tarafından tacize uğramak hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, yakın zaman içinde çok hayırlı olaylar ile karşılaşılacağına, istenmeyen bazı olayların yaşanacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin yaşanacağına, haksızlıklara maruz kalınacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, hane içerisine nifak tohumları serpileceğine, eğer işsizse iş bulacağına, eğer yolcu ise kısa zamanda memleketine kavuşacağına, sağ salim yolculuğunu bitireceğine inanılır.

Rüyada birinin tacize uğradığını görmek bir sebeple rüyayı gören kişinin çok sinirleneceğine, içinde bulunduğu sıkıntılı durumlardan tamamen kurtulacağına, keyifli, güzel ve rahat bir hayat sürüleceğine, hastalıklardan ve sıkıntılardan uzak kalınacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments