Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tanımadığın birinin omzuna yatmak

Rüyada tanımadığın birinin omzuna yatmak

Rüyada tanımadığın birinin omzuna yatmak ancak bu kişi ile olan işin sona ermesi ile sorunların ortadan kalkacağına, kısa bir süre sonra da beklediği büyük başarıyı elde ederek alnının akıyla işlerin üstesinden geleceğine, ikiyüzlü insanlarla karşılaşacağına, işlerin açılacağına, aranın bozuk olduğu birisiyle konuşulup sorunların çözüleceğine, kendisini çekemeyen kişilerin kendisi hakkında çeşitli dedikodular ettiklerini duyacağına, uzun zamandan beri çok istediği bir şeyin büyük bir çaba göstermesine ve çok emek vermesine rağmen bir türlü gerçekleşmeyeceğine, elinde bulunan kazancın kendisine çok yeni kapılar açacağına, hayatına başka kişilerin müdahaleleri olmadan devam edeceğine, onlar adına aç insanları doyuracağına, fakir çocukları giydireceğine alamet etmektedir.

Rüyada tanımadığın birinin omzuna yatmak gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişilere biraz zaman verirseniz, size gereken desteği veya motivasyonu vereceklerini göreceksiniz.

Rüyada tanımadığın birinin omzuna yatmak büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına, önceden başarılı ve yetenekli olduğu işte artık aynı performansı ve yeterliliği gösteremeyeceğine, bu nedenle hayatının zorlaşacağına, alın teri ve bilek hakkı ile ekmek sahibi olacağına, doğruluktan ayrılmayacağına, hak yolunu tutacağına ve makbul olan dünya mallarından başkasına niyetlenmeyeceğine işarettir.

Rüyada birinin omzuna yatmak sevdiği kişilerden alacağı yardım sayesinde sorunlarından kurtulacağına, bir sıkıntısı varsa ona çare bulacağına, girişilen tüm işlerde başarı üstüne başarı kazanılacağına, bu gelişmelerin vesile olması sayesinde çok iyi yerlere gelerek çok büyük hayır işlerinin gerçekleştirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada sevgilinin omzuna yatmak iyileşeceğine, dertlerinin dermanına, problemlerinin de çözümüne kavuşacağına, keyfin ve ağız tadının kaçacağına, sıkıntılarının bir bir çözüleceğine ve yaşadığı bir hastalık varsa şifa bulacağına alamet eder.

Rüyada eski sevgilinin omzuna yatmak patron koltuğuna yükseleceğine, önemli işlere imza atacağına, insanların hayır dualarının alınacağına, zarar görülen bir kişinin hayattan uzaklaştırılacağına, ele geçen kazancın Allah yolunda harcanacağına, yardıma muhtaç kişilere yardımcı olunacağına, hayallerin bir bir gerçekleştirileceğine rivayet eder.

Rüyada bir erkeğin omzuna yatmak bazı araştırmalar yapılıp sorunun kaynağının bulunacağına, hemen ardından yeni bir kararla birlikte işlerin yoluna gireceğine, kendi başına bir hayat yaşamaya başlayacağına, hayal edilen şeylere kavuşulacağına yorulur.

Rüyada omzuna yatmak ekmeğinin kesilmeyeceğine ve gelirinin sabit olacağına, kişinin hayatında amaçları doğrultusunda ve doğru bir şekilde ilerleyeceğine, hayırlı  ve bol kazançlı bir işe girip zenginliğe sahip olacağına, sıkıntılarından bir kuş gibi kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına ve kendisiyle birlikte bütün ailesini rahata erdireceğine alamet etmektedir.

Rüyada erkeğin omzuna yatmak yapılan hataların kısa bir süre içinde telafi edileceğine, yaptığı çalışmalardan ve girdiği işlerden çok büyük miktarda zararlara uğrayacağına, bir sebeple sorun yaşayacağına delalet eder.

Rüyada sevdiğinin omzuna yatmak işini kurtarması ve sorunlarına çözüm bulması için çok büyük maddi destek sağlayacağına ve bu destek sayesinde arkadaşlıklarının daha da pekişeceğine, işten yana şansının açık olacağına, yapılan çalışmaların daha çok insan için ekmek sağlayacağına, bu sayede işlerin çok hızlı bir şekilde büyüyeceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments