Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada erkeğin omzuna yatmak

Rüyada erkeğin omzuna yatmak

Rüyada erkeğin omzuna yatmak yapmaya çalıştığı şeyler hatalı adımlar atacağına, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşanacağına, yaşamında arka arkaya pek çok güzellik meydana geleceğine, aile hayatının gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, yaptığı işlerde kişinin iyi niyetinin suiistimal edileceğine, rızkının kesileceğine, sahip olduğu nimetin artacağına, neşesinin, keyfinin, huzurunun ve ağız tadının yerine geleceğine, kısmet kapılarının hiç kapanmayacağına işaret eder.

Rüyada erkeğin omzuna yatmak gördüyseniz:

  • Olumlu bakmanız durumunda herkesi memnun edecek sonuçlar ortaya çıkabilir.

Rüyada bir erkeğin omzuna yatmak yakın zamanda tüm sorunlarından kurtulacağına, uzun süre kimseye güvenmeyeceğine, içinde bulunduğu imtihanı verip veremeyeceğine rivayet eder.

Rüyada erkeğin omzuna yatmak sakin bir şekilde ilerleyen bir projeye girip çok emek verdikten sonra hiç istemediği bir sıkıntı yaşayacağına, başka projeler ve çalışmalar için kendisini yönlendireceğine, iş hayatını çok düzgün bir şekilde ilerleteceğine, rahat bir hayata kavuşmak ve sevdiği kişiler ile çok mutlu olmak için büyük çaba harcayacağına, aklına giren şeytana uyacağına işarettir.

Rüyada tanımadığın birinin omzuna yatmak sevdiği bazı kişilerden büyük ihanet göreceğine, hayatının kötüye doğru gideceğine, kariyer planının altüst olacağına, ev huzurunun ve bereketinin gün geçtikçe daha da artacağına, yüklü miktarda bir para yardımı alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada birinin omzuna yatmak bunalıma gireceğine, başarısız olacağı duygusundan kurtulmaya çalışacağına, girdiği bütün işlerde zarara uğrayacağına, maddi ve manevi olarak büyük zarar göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada sevdiğinin omzuna yatmak isteklerini yerine getireceğine, karlı işler yaparak gelirini arttırmayı başaracağına, bunun da onun için büyük bir rahatlık ve kolaylık olacağına, yaşamının çok lüks bir hale geleceğine alamet eder.

Rüyada arkadaşın omzuna yatmak eski işinden daha çok kazanç elde edeceğine, yol göstereceğine, tecrübelerini aktaracağına, sorunlarından ve sıkıntılarından çabucak kurtulacağına, uzun zamandan beri rahatsız olduğu hastalıktan kurtulacağına ve yaşanan stres ve üzüntünün yakında sonuna gelineceğine işarettir.

Rüyada omzuna yatmak büyük işlere imza atacağına, işyerinin kapanma tehlikesi yaşanacağına, yaşamına yeni bir yön vereceğine, yeni başlangıçlar yapacağına alamet eder.

Rüyada sevgilinin omzuna yatmak işlerinin daha kötüye gideceğine, büyük atılımlar gerçekleştirilen bir dönemde epey sıkıntı çekileceğine ve bundan sonra karşısına çıkacak olan sorunların daha da büyük problemler doğuracağına, yapılacak araştırmalar ve ortaya konulacak çabaya rağmen sorunun bir türlü düzeltilmeyeceğine, konuşmaz olacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments