Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin omzuna yatmak

Rüyada birinin omzuna yatmak

Rüyada birinin omzuna yatmak rütbe edineceğine, hayatının kötüleşmeye başlayacağına, onu yönetmeye ve yönlendirmeye çalışacağına bu durumun da kendisini bazen dayanılmaz noktalara getireceğine, düşmanlıkların biteceğine, tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, hayatının düzene gireceğine, emeklerinin karşılıksız kalmayacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, kavgaların biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birinin omzuna yatmak gördüyseniz:

  • Neler yapılması gerektiği konusunda planlı ilerlemelisiniz.

Rüyada arkadaşın omzuna yatmak varılan noktaya hayal edilmiş olan birçok şeye kavuşulacağına ve dertlerin sona ereceğine, hayatında meydana gelecek güzel gelişmeler sayesinde huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine, asılmış olan yüzünün gülmeye başlayacağına, az da olsa feraha çıkılacağına rivayet eder.

Rüyada erkeğin omzuna yatmak mutlu olacağına, rızık elde edeceğine, deneyimli bir kişi ile kurulacak iş ilişkisi sayesinde rahat bir döneme girileceğine, çok büyük üzüntüler yaşayıp ister istemez maddi sıkıntılar içinde yaşamak zorunda kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada tanımadığın birinin omzuna yatmak ağız tadının yaşanacak olaylara paralel olarak kaçacağına ve keyifli ve rahat günlerin sona ereceğine, üzüntülerinden ve dertlerinden ötürü hasta olacağına, karşılaşılan bir haksızlıktan ötürü çok üzüntü duyulacağına tabir olunur.

Rüyada sevdiğinin omzuna yatmak hayırlı yollar keşfedeceğine, maddi anlamda büyük bir kazanca ulaşılacağına, ters giden işlerin düzeleceğine, girdiği bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine alamet eder.

Rüyada sevgilinin omzuna yatmak sorunlarından ve dertlerinden kurtulmasına yardımcı olacağına, zararlı bir kişi ile uğraşılacağına, iş konusunda zarar görülecek bir döneme girileceğine rivayet eder.

Rüyada omzuna yatmak sağlık durumunda meydana gelen sorunların tedavi edileceğine, haksızlığa uğranacağına ve zor günler geçirileceğine, güvensizliğini yeneceğine işarettir.

Rüyada bir erkeğin omzuna yatmak iş yerinde istediği makama terfi edileceğine ve hayal ettiği şeylere kavuşacağına, ailesi ile açılan arasını düzeltmesine yardım edeceğine ve çok bozuk bir duruma gelmiş olan işlerinin düzelmesini sağlayacağına, maddi ve manevi açıdan çok zor durumlara düşüleceğine tabir olunur.

Rüyada eski sevgilinin omzuna yatmak işlerinde arklı bir aşamaya geçeceğine, uzun bir zamandan beri istediği bazı hayallerine yakında kavuşacağına, hayallerinin yıkılacağına, rüya sahibinin ruhsal olarak çok büyük bir yıkıma uğrayacağı bir döneme gireceğine ve bu dönemi atlattıktan çok uzun bir zaman sonra bile çok büyük üzüntüler yaşayacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments