Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada omzuna yatmak

Rüyada omzuna yatmak

Rüyada omzuna yatmak zararların telafi edileceğine, işinde itibar edineceğine, bazı sorunların aile bireyleri arasında tartışma yaratacağına, iş hayatı ile ilgili olarak kurulan bir ortaklıktan ötürü zarara uğranacağına, kalp kırıklığı ve hayal kırıklığı yaşanacağına ve sıkıntı çekileceğine, aile hayatında yaşanan tatsız durumların sona ereceğine ve çok büyük bit huzur ve mutluluk duyulacağına, birikmiş parasının olacağına, verimin kaçacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının yakın bir zamanda sona ereceğine, sol taraftan kan alınması ise kaybedilen bir aile ferdinin veya akrabanın bulunacağına alamet eder.

Rüyada omzuna yatmak gördüyseniz:

  • Söz konusu kimsenin size karşı iğneleyici sözler sarfetmesi olasıdır.

Rüyada birinin omzuna yatmak atacağı bazı adımlardan ötürü pişmanlık duyabileceğine, kararsız kaldığı bir zamanda çok hatalı bir karar vererek kendisini zor duruma sokacağına, bundan dolayı kendini çok şanslı addedeceğine, umutlanacağına, sıkıntıların ve dertlerin geride kalacağına işarettir.

Rüyada bir erkeğin omzuna yatmak mutluluğunun katlanacağına, fakirlikten kurtularak feraha kavuşacağına, bunun da kendisini çok iyi hissetmesine vesile olacağına inanılır.

Rüyada omzuna yatmak sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, üzüntülerin yerini sevince bırakacağına, aile hayatında tartışmaların ve kırgınlıkların yaşanacağına, malını ve canını riske edeceğine, gözü kara davranarak önemli ve büyük kararlar alarak böyle adımlar atacağına tabir olunur.

Rüyada sevgilinin omzuna yatmak insanlık ve kulluk vazifesini daha çok yerine getireceğine, atılacak adımlar sayesinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, ailesi ve sevdikleri ile birlikte çok güzel ve mutlu bir hayat süreceğine, herhangi bir sorunla karşılaşmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada arkadaşın omzuna yatmak yaşanan tüm sıkıntıların ve sorunların ortadan kalkacağına, sorunlu bütün olayların düzeleceğine, hiç beklemediği bir anda arka arkaya çok güzel gelişmeler yaşayacağına, geç de olsa kendine mutlaka şifa olacağına ve hayır getireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tanımadığın birinin omzuna yatmak düzenin kurulacağına, başarının garantileneceğine, çok büyük bir işin başına getirilmeye, sıkıntılı ve zor durumlardan kurtuluşa erileceğine, atılacak doğru adımlar ile mutluluğa kavuşulacağına tabir olunur.

Rüyada sevdiğinin omzuna yatmak hayat içinde yeni bir sayfa açılacağına, üzecek ya da hasta edecek kadar büyük bir hayal kırıklığı yaşamayacağına, iş sahibi olacağına tabir olunur.

Rüyada erkeğin omzuna yatmak kardeşlerin arasına para ile ilgili bir sıkıntı gireceğine, büyük bir zenginliğe ve hayırlı ve güzel şeylere kavuşulacağına, mesleğinde gelebileceği en iyi noktalara geleceğine, kendisi ile gururlanacağı işler yapacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments