Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tanımadığı birini öpmek

Rüyada tanımadığı birini öpmek

Rüyada tanımadığı birini öpmek yapılan çalışmaların zarar vereceğine, maddi olarak çok zor günler geçirileceğine, sorunların yakın zaman içinde artacağına, aile içinde anlaşmazlıklar yaşayacağına, rızkının eksileceğine, yarar getirecek bir çalışmaya ortaklık edileceğine, maddi imkânlarının artacağına, eline geçecek zenginlik sayesinde rahatının, konforunun ve neşesinin de yerine geleceğine, başına çok güzel olaylar geleceğine, uzun zamandan beri canını sıkan durumların düzeleceğine ve aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşanacağına, rahatının, huzurunun, sağlığının, neşesinin ve ağız tadının yerinde olacağına, ticarette ilerleyeceğine, sağlıklı ve güzel evlatlara sahip olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada tanımadığı birini öpmek gördüyseniz:

  • Aniden ortaya çıkan gelişmeleri önemsemenizde fayda var.

Rüyada tanımadığın birinin elini öpmek daha sonra bu kişiden birkaç kez özür dileneceğine, çok büyük ve kötü olaylar yaşayarak ve dedikodu malzemesi olarak insan içine çıkamaz durumlara geleceğine, sorunların kısa süre içinde çözüm bulacağına işarettir.

Rüyada tanımadığınız bir erkeği öpmek sıkıntılı bir dönemin başlayacağına, kazancın günden güne düşeceğine, karşısına hayır ve uğur getirecek işlerin çıkacağına, güvendiği ve inandığı kişiler nedeni ile çok pişman olup, kendisine kızacağına delalettir.

Rüyada tanımadığın bir kızı öpmek daha iyi biri olmak için gayret sarf edeceğine, birçok kavga ve sorunla karşılaşacağına, aile hayatı içinde yaşadığı tartışmaların son bulacağına ve çok iyi günler göreceğine delalettir.

Rüyada tanımadığı bir adamı öpmek iş hayatında büyük sorunlar yaşanacağına, güvendiği, sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına, büyük rahatlık yaşanacağına delalettir.

Rüyada tanımadığın birini öpmek büyük bir özgüven kazanacağına, istenmeyen durumlarla karşılaşacağına, Allah’ın sevgisini kazanacağına işarettir.

Rüyada hiç tanımadığı birini öpmek böylece eline geçen bir miktar para sayesinde işlerini hiç olmadığı kadar iyi şekilde sürdüreceğine ve sevdiği kişileri de yanına alarak çok başarılı işlere imza atacağına, hedeflerini gerçekleştireceğine, maddi anlamda refahının yerinde olacağına, rüya sahibinin bu durumu fark ederek akıllıca davranarak bu kişileri birbirine düşüreceğine rivayet eder.

Rüyada tanımadığın bi kızı öpmek dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına ve bir işten dolayı kötü insanlar ile muhatap olmak zorunda kalacağına, inancına hep sadık kalarak yaşayacağına, maddi anlamda dolandırıcıların eline düşebileceğine rivayet eder.

Rüyada tanımadığı bir kadını öpmek hayallerini gerçeğe dönüştüreceğine, insanların saygısının kazanılacağına, aksiliklerin ortadan kaldırılacağına, düzenli bir işe girileceğine, özel hayatında sessizleşeceğine inanılır.

İnsan emeğini takdir etmek için Paylaş

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments