Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hiç tanımadığı birini öpmek

Rüyada hiç tanımadığı birini öpmek

Rüyada hiç tanımadığı birini öpmek sorunların atılacak zamanında ve doğru adımlar sayesinde sona ereceğine, keyfinin yerine geleceğine, işlerinin hafifleyeceğine ve hayatının kolaylaşacağına, bir sebeple ortaklığın bozulacağına, huzurlu, mutlu olacağına, sürekli bir rahatsızlık içinde olacağına, tüm bu durumlara karşı azimle ve sabırla çalıştığı için sorunlarının üstesinden geleceğine, böyle bir zorluk yaşaması halinde vatan hasretine dayanamayacağına delalet etmektedir.

Rüyada hiç tanımadığı birini öpmek gördüyseniz:

  • İstediğiniz veya beklediğiniz anlaşmalar veya işler sonuçlanabilir.

Rüyada hiç tanımadığın birini öpmek çok başarılı işler ve atılımlar gerçekleştirileceğine, dönmeyen şansın artık döneceğine, onunla dayanışma içinde kalacaklarına, hem iyi gününde hem de kötü gününde koşup geleceklerine ve onlar tarafından kendisine laf söyletmeyecek kadar sevileceğine yorulur.

Rüyada hiç tanımadığı birini öpmek sorunlarının bu sebeple daha da artacağına, kimseyle konuşmayacağına ve durumun doktor tarafından çözüleceği hale geleceğine, hayırlı bir kişi ile bir birliktelik yaşanacağına alamet eder.

Rüyada hiç tanımadığın biriyle nişanlanmak sahip olduğu malın miktarında artış yaşanacağına, bereketin ve neşenin eksik olmayacağına, gönülsüzce bir yere gideceğinize inanılır.

Rüyada hiç tanımadığın biriyle konuşmak çok büyük problemler ile karşılaşılacağına, sorunlarına bir yenisinin daha ekleneceğine, yaşadığı zorlukların ve çektiği sıkıntıların bitmesine neden olacak işler yapacağına ve kurtuluşa ereceğine işarettir.

Rüyada hiç tanımadığın bir erkeğe sarılmak canının sağ olacağına, sorunlarının her geçen gün daha da artacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının son bulacağına alamet eder.

Rüyada hiç tanımadığın bir kadın görmek içinde bulunduğu büyük sorunlardan ve sıkıntılardan kurtulacağına, daima afiyette olacağına, Allah’ın kendisine nasip ettikleri sayesinde ne kadar ayrıcalıklı olduğunun farkına varacağına ve bunun keyfini süreceğine, ailesini kaybedeceğine, işlerinin sonuna gelip iflas edeceğine ve bir daha toparlanamayacağına inanılır.

Rüyada hiç tanımadığı bir kadın görmek kendine olan inancını ve gelecekle ilgili beklentilerini kaybedeceğine, malının da hiç olacağına, karşısına kendisini mutsuz edecek, hayal kırıklığına uğratacak ya da emeklerini boşa çıkaracak hiçbir önemli sorun çıkmayacağına işaret eder.

Rüyada hiç tanımadığımız birini görmek önemli bir şahsiyet olarak ilerde ülkenin tanıyacağı biri haline geleceğine, umutlarının çoğalacağına ve herşeyin çok daha iyi şekilde ilerleme göstereceğine, işlerin düze çıkarılacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments