Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tanımadığın bir erkeği öpmek

Rüyada tanımadığın bir erkeği öpmek

Rüyada tanımadığın bir erkeği öpmek sıkıntılı ve zor günler geçireceğine fakat yalnız kalmayacağına, üzücü haberler alacağına, yaptığı hiçbir şeyden keyif alamayacağına, kafasının rahatlayacağına, gönlünün rahata ereceğine, sevinç gözyaşları döküleceğine ve sağlık sorunları yaşayan bir akrabaya maddi ve manevi olarak yardımcı olunacağına, çabaların ve emeklerin boşa çıkacağına, hasret gidereceğine, çok daha kazanç getiren ve daha büyük başarılar kazandıran işler yapacağına işarettir.

Rüyada tanımadığın bir erkeği öpmek gördüyseniz:

  • Olayları incelemeye almak yerine, karşı tarafı dikkatle dinlemeniz daha doğru olabilir.

Rüyada tanımadığınız bir erkeği öpmek sükûnetin ve huzurun hâkim olacağına, birçok iş teklifi alınacağına, iyi şartlarda yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada tanımadığı bir erkeği öpmek rahata ereceğine, ferahlayacağına, karşısına çıkan engelleri bir bir aşmayı başaracağına, sorunlarını kısa zaman içinde sona erdireceğine alamet eder.

Rüyada tanımadığı erkeği öpmek sevdiği kişiler ile yeni işlere imza atacağına, bütün eksiklerinin ve sıkıntılarının da giderileceğine, çok kötü durumlara düşeceğine, çok zor zamanlar yaşayacağına delalettir.

Rüyada tanımadığın bir erkek öpmek gülen yüzünün de solacağına, karşılaşılan kötü durumların yakın bir zaman içinde son ereceğine, parasız, işsiz ve ekmeksiz günler yaşayacağına delalet eder.

Rüyada tanımadığı bi erkeği öpmek kafasına koyduğu işlerin istediği gibi ilerleyeceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, bir sebeple çeşitli sorunlar yaşanacağına, endişe duyulan çeşitli durumlara düşüleceğine işarettir.

Rüyada tanımadığın bir erkeği öpmek ortak edineceğine, çok güzel ve huzurlu günlerin yakın zaman içinde geleceğine, sağlığa önem verilmemesi, dinlenilmemesi ve beslenmenin geri plana atılması yüzünden hasta olunacağına işaret eder.

Rüyada tanımadığı bir adamı öpmek uzun bir süre boyunca mutlu olan rüya sahibinin, daha sonra bu kişinin karakteri ve baskısı altında ezildiğini farkedeceğine, kendisini yavaş yavaş toparlayarak bu kişinin hayatına olan etkilerini geriye çevirmeye çalışacağına, kafanın rahat olması sayesinde başka işlerle ilgilenileceğine, yapılan hataların tekrarlanmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada tanımadığı bir kadını öpmek hayatının ve düzenin bu nedenlerden ötürü adeta alt üst olacağına, yaptığı işin de sıkıntılı olması sebebiyle istenmeyen durumlara düşeceğine, sorunlu başlayan bir işin yine sorunlu devam edeceğine ve parasal olarak büyük bir zarara yol açacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments