Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tanımadığı bir kızı öpmek

Rüyada tanımadığı bir kızı öpmek

Rüyada tanımadığı bir kızı öpmek konforundan da ödün vereceğine, büyük bir ortaklığa girileceğine, daha düşük bir kar sağladığı için borçlu duruma düşeceğine, sağlığın bozulma noktasına geleceğine, çekilen sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, rahat bir hayata sahip olunacağına, amaçlarının ve hedeflerinin gerçekleşeceğine, kuruntu haline getirdiği vehimlerden de uzak duracağına, insanlara karşı güveninin sarsılacağına yorulur.

Rüyada tanımadığı bir kızı öpmek gördüyseniz:

  • İşinizi, kariyerinizi veya maddi durumunuzu ilgilendiren konularda alışılmadık yerlerden gelen şanslar ya da olanaklar söz konusu olabilir.

Rüyada tanımadığın bi kızı öpmek istediği makama geleceğine, arzularına, dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına, bütün iş anlaşmalarının çeşitli sorunlardan ötürü iptal edileceğine, güveninin artacağına, yollarının açılacağına ve hayatında düğüm olmuş konuların çözüleceğine yorulur.

Rüyada tanımadığın kızı öpmek işlerin daha iyi bir hal alacağına, sıkıntıların sona ereceğine, borçlarının ödeneceğine, gelirinin sürekli olacağına, çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirip her zaman insanların gözünde çok saygın ve başarılı biri olarak yer alacağına yorulur.

Rüyada tanımadığı bir kızı öpmek hayırlı bir kısmet ile tanışarak bir birliktelik yaşanacağına, elini attığı her işin güzel sonuçlanacağına, ruhani önderlik yapacağına, çevresindeki kimselerin inançlarını tazeleyeceğine tabir olunur.

Rüyada tanımadığın bir kızı öpmek yakın bir arkadaşının ihanetine uğrayacağına ve yapacağı bir seyahatten kötü bir haberle döneceğine, sorunlu bir hayat yaşayacağına, çekilen çilelerin unutulmasını sağlayacak kadar rahatın ve huzurun yerinde olacağına alamet eder.

Rüyada tanımadığını öpmek kendisinin de ona sırtını dönmeyerek elinden geleni yapacağına, ortaklardan birinin yapacağı hatalar yüzünden iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, büyük bir zenginliğe sahip olunacağına işaret eder.

Rüyada tanımadığın bir kadını öpmek başarıya giden yoldaki engellerin ortadan kaldırılacağına, bereketli işler yapacağına, şanssızlıklardan ve uğursuzluklardan bunalan rüya sahibinin psikolojisinin giderek bozulacağına delalet etmektedir.

Rüyada hiç tanımadığı birini öpmek eşinden yana huzurlu olacağına, kolay kolay pes etmeyeceğine, ancak sabırlı olunması ve doğru adımların atılması sayesinde bu sorunun tersine çevrileceğine işarettir.

Rüyada tanımadığın bir erkeği öpmek sağlığının yerine geleceğine, çevresi tarafından güvenilen biri olarak anılacağına, aksiliklerle boğuşulacak ve zorluklar yaşanacak bir çalışmaya girileceğine işarettir.

İnsan emeğini takdir etmek için Paylaş

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments