Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölen birinin cesedini görmek

Rüyada ölen birinin cesedini görmek

Rüyada ölen birinin cesedini görmek yatırılmış olan tüm parasının kar edeceğine, bir dediğini iki etmeyeceğine, kişinin elindeki imkanları sevdiklerini mutlu etmek için kullanacağına, çok büyük konuşan veya başkalarını kınayan kişilerin başlarına aynı durumların geleceğine, çok hayırlı ve güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine, çok büyük ve kötü olaylar yaşayarak ve dedikodu malzemesi olarak insan içine çıkamaz durumlara geleceğine, sevdiği insanlarla arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, zor günlerin geride kalacağına, endişeli bekleyişlerin sona ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada ölen birinin cesedini gördüyseniz:

  • İş kurmak veya iş bulmak gibi düşünceleriniz varsa bunu da karşıcinsten birisinden gelen yardımlarla halledeceksiniz.

Rüyada baba cesedi görmek yapılan çalışmalar sayesinde çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, birçok yeni fikir edinileceğine, girmek istediği işlere sorgulama yapıp ölçüp biçtikten sonra gireceğine yorulur.

Rüyada atatürkün cesedini görmek bir sebeple çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, çekemeyenlerin de çoğalacağına, rahatsızlık yaratan bir işin sonunda çözüme kavuşacağına işarettir.

Rüyada cesetin canlandığını görmek zor ve sorunlu bir döneme gireceğine, uzun bir zaman boyunca uğursuzluklar ve şanssızlıklar ile boğuşacağına, büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, iş hayatında bu kişileri yanına almak için elinden gelen herşeyi yapacağına işaret etmektedir.

Rüyada cesedin yandığını görmek isteklerinde herhangi bir engelle ya da problemle karşılaşmadan gönlünce başarılar elde edeceğine, hayır getirecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına, istediği işi yapmak için karşısına hayırlı kapılar açılacağına ve böylece çok isabetli bir atılım yaparak geleceği için doğru ve karlı bir yatırım yapabileceğine işarettir.

Rüyada toplu cesetler görmek çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, eline geçen bazı fırsatları çok kısa bir zaman içinde kullanamadığı için yakın bir zamanda elinden kaçıracağına ve bu yüzden karşılaştığı bazı kötü olaylar ile zor durumlara düşeceğine, merdiven atlayacağına, itibar kazanacağına, huzurlu ve mutlu bir yuva kuracağına, hayırlı evlat sahibi olacağına ve eşinden fayda göreceğine işaret etmektedir.

Rüyada cesetler taşımak eğitimle ilgili verilen emeklerin boşa gitmeyeceğine, malının, kazancının ve rızkının da kesilmemesi için düzenli olarak fitre vermeyi ihmal etmeyeceğine, yaşanan bir tatsızlığın tatlıya bağlanacağına ve bütün dileklerin bir bir gerçeğe dönüştürüleceğine alamet eder.

Rüyada insan cesedi görmek bir sebeple ister istemez büyük üzüntü duyacağına, kendisine yardın etmedikleri için en yakın arkadaşlarına bile küseceğine, aile bireylerinin mutlu olacağına, refah içinde bir hayat yaşanacağına ve kardeşler arasındaki sorunların çözüleceğine, işlerinin çok açılacağına tabir olunur.

Rüyada suyun içinde cesetler görmek uzun bir zaman boyunca üzerinde düşüneceği bir proje sayesinde büyük başarılara imza atacağına, büyük gelirler elde edilmesine ve çok daha büyük işlerin gelip daha farklı çalışmalar yapılmasına büyük destek sağlayıp yüksek bir mevkiye transfer edileceğine, hayata sıkı sıkı sarılacak olan rüya sahibinin pozitif psikolojisi sayesinde hayatına çeki düzen vereceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments