Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cenazeye gidememek

Rüyada cenazeye gidememek

Rüyada cenazeye gidememek hırsını ve öfkesini yenmeyi becereceğine, yeni işlere girileceğine, huzur ve sessizlik içinde yaşayacağına, evine dışarından hiçbir zarar gelmeyeceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, ele geçen kazancın daha iyi bir işe girme konusunda bazı kapılar açacağına ve maddi zorlukların biteceğine, uzun bir süre boyunca mutlu olan rüya sahibinin, daha sonra bu kişinin karakteri ve baskısı altında ezildiğini farkedeceğine, kendisini yavaş yavaş toparlayarak bu kişinin hayatına olan etkilerini geriye çevirmeye çalışacağına, sıkıntılara ve zorluklara daha akıllı ve mantıklı yaklaşacağına, iyiliğe kavuşacağına, yaşama isteğinin artacağına, keyfinin ve ağız tadının da yerine geleceğine, uzun zaman önce tedavi edilmiş olan bir rahatsızlığın tekrar edeceğine delalettir.

Rüyada cenazeye gidememek gördüyseniz:

  • Bazı planlarda meydana gelen aksilikler veya engeller görünenin tam tersine, aslında, sizin için daha iyi sonuçlar doğurabilir.

Rüyada tanımadığın birinin cenazesine gitmek Allah’ın kendisine herşeyin en iyisini, en lüksünü, en güzelini ve en fazlasını nasip edeceğine, başarılarının hiç eksilmeyeceğine, makamının sarsılmayacağına, sevdiğinizle hoşça vakit geçirmeye, büyük bir işe kavuşacağına işaret eder.

Rüyada cenaze evine gitmek aile bireyleri arasındaki birlik ve beraberliğin artacağına, çevrenizden takdir görmeye, yakın bir zamanda ortak olacağı bir işte çok büyük kazançlar elde edeceğine delalettir.

Rüyada ölünün cenazesine gitmek üzülmesine neden olacak haberler alacağına ve olaylar yaşayacağına, sıkıntılardan yana çok güzel olayların yaşanacağına, kurulacak bir ortaklık sayesinde büyük başarılara imza atılacağına ve hayırlı bir kısmetle tanışıp dünyaevine girileceğine alamet eder.

Rüyada cenazenin önünden gitmek kazanılacak paranın yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına, iş hayatında kendi emeklerinin sonuçlarını alarak parlak bir geleceğe sahip olacağına, belalı insanlara denk geleceğine tabir olunur.

Rüyada bir cenazeye gitmek kısa süre içinde başarı getirecek bir işe girileceğine, esenliğe ve gönül hoşluğuna kavuşacağına, hem tecrübe hem de sermaye kazanacağına inanılır.

Rüyada otobüsle cenazeye gitmek erken evlilik yapacağına, yaşamına renk geleceğine, çok günah işleyeceğine, önündeki yaşamında maddi ve manevi yönden huzursuz ve rahatsız olacağına alamet etmektedir.

Rüyada cenaze törenine gitmek kendi işini kurarak büyük atılımlar gerçekleştireceğine, hiç bilmediği bir işe gireceğine ve bu işi öğrendikten sonra adını herkesin duymasını sağlayacak başarılara imza atacağına, sadaka vermekten, insan sevindirmekten ve iyilik yapmaktan vazgeçmeyeceğine, işini kaybedeceğine, parasız ve ekmeksiz kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada cenazenin arkasından gitmek değer göreceğine, sorunların bu sayede aşılacağına, yeni bir iş için başvuru yapılacağına, sevilerek yapılan bir işin daha iyi bir hale hale getirileceğine, dönülmez yollara gireceğine ve onlarla tüm gemileri yakacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments