Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendi cenazesine gitmek

Rüyada kendi cenazesine gitmek

Rüyada kendi cenazesine gitmek şansının açılacağına ve artık daha rahat bir hayat süreceğine, bunun sonucunda bazı sorunların düzeltileceğine, daha fazla zenginlik elde etmek için de hak olmayan kararları uygulayacağına, her iki cihanda da cenneti bulmak için mücadele edeceğine, rahat bir dönem yaşanacağına, tahmin edilenden daha büyük kazançlar elde edileceğine, kısmetlerinin bollaşacağına, ticaretinin ilerleyeceğine, bazı kötü kişilerle muhatap olacağına işarettir.

Rüyada kendi cenazesine gitmek gördüyseniz:

  • Seçeneklerinizi veya fırsatları gözden geçirmeniz gerekiyor.

Rüyada ölmüş biriyle cenazeye gitmek projelerin yeni ve hayırlı kapılar açacağına, mutluluk dolu haberler alacağına, çok üzüntülü bir döneme girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada kendi cenazesine gitmek yaptığı hatalardan ders alacağına, atılım yapacağına, dürüst olup olmadıkları bilinmeyen kişilerin aklına uyacağına yorulmaktadır.

Rüyada cenazenin önünden gitmek telafisi mümkün olmayan hatalar yapılacağına, umutlarının bitmesine sebep olacağına ve kişinin bunalıma düşeceğine, iyi insanlar ile birlikte olunacağına delalettir.

Rüyada birinin cenazesine gitmek işlerin daha kötüye gitmesiyle yapılan hataların daha da büyük zarar getireceği ve bir türlü gereken yükselişin sağlanamayacağına, bazen hile yapılıp iş görüşmelerinde öne geçileceğine, maddi sorunların ve iş yaşantısındaki olumsuzlukların kişiyi çok fazla yıpratacağına rivayet eder.

Rüyada cenaze namazına gitmek hiç beklenmedik bir işten yüklü miktarda para geleceğine, işinde çok büyük adımlar atacağına, başarılı olacağına, teorik düşüncelerini uygulama fırsatı elde edeceğine, her türlü yakarışının karşılık bulacağına rivayet eder.

Rüyada ölünün cenazesine gitmek aşkının da kalıcı olacağına, uzun yıllar yaşayacağına, işlerin yakın zaman içinde yoluna gireceğine işarettir.

Rüyada cenaze evine gitmek elde buluna paranın olmadık bir işte harcanacağına, uzun süredir ayrı olunan biri ile biraraya gelineceğine ve mutlu olunacağına, çok üzüntülü yollardan geçeceğine işarettir.

Rüyada arkadaşının cenazesine gitmek dünyada helal mal yemeye ve helal kazanca, geçmişte yapılmış olan hataların telafi edileceğine, geçmişte yaşanan kötü günlerin unutulacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments