Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tanımadığın birini tabutta görmek

Rüyada tanımadığın birini tabutta görmek

Rüyada tanımadığın birini tabutta görmek mesai saatlerinin de uzun olacağına, elde avuçta bulunan üç beş kuruşun gereksiz ve boş bir işe yatırılacağına, yeni bir işe girmek için üst düzey bir yetkiliden yardım isteneceğine, mektepli biri olmanın ayrıcalıkları ve kendini geliştirmesi sayesinde arzu ettiği işlerde çalışabileceğine, koşulların her geçen gün düzeleceğine, nasibin bollaşacağına, rahatsızlık yaratan bir durumun düzeltileceğine, aşık olunan bir kişiden karşılık bulunacağına, doğru olduğu düşünülen ve sonrasında da doğru olduğu görülen bir karar verileceğine, işle ilgili büyük bir gelişme yaşanacağına, nankörlük, vefasızlık ve haksızlık göreceğine, iş hayatında çok iyi çalışmalara imza atılacağına, bu sayede çok bereketli ve bolluk içinde bir hayat sürüleceğine inanılır.

Rüyada tanımadığın birini tabutta gördüyseniz:

  • En iyisi sizin uzak durmanız olacak.

Rüyada tanımadığın birini tabutta görmek problemleri teker teker çözeceğine, uzun zaman olumlu haber beklediği bir yerden olumsuz ve kötü bir cevap alacağına, iş dünyasında çok büyük bir prestij yakalayacağına, başarıları ve kişiliği ile adından söz ettireceğine delalet eder.

Rüyada tanıdığının tabutunu görmek bir dediğini iki etmeyeceğine, ani gelişen olumsuz olaylar yüzünden moral bozukluğu yaşayacak olan rüya sahibinin iş konusunda da sıkıntılı bir sürece gireceğine, sorunlarını halletmeyi bileceğine, ağız tadına, keyfe ve neşeye kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada tabutu dolu görmek pişmanlık duyulan hataların düzeltileceğine ve sıkıntıların son bulacağına, yaşamının lüks ve konfor içinde geçeceğine, hayırlı kısmetler ile karşılaşılacağına ve bol kazançlı ve çok bereketli bir yere terfi edileceğine inanılır.

Rüyada ölüyü tabutta taşımak konforlu ve de lüks bir hayatı olacağına ve kişinin hiçbir şeyin eksikliğini hissetmeyeceğine, kendini toparlayamayacağına, çok üzüntülü ve endişeli olaylar ile karşılaşılacağına ve ruhsal olarak çok kötü durumlara düşeceğine tabir olunur.

Rüyada tabutu taşımak maddi ve manevi olarak kötü bir hale düşüleceğine, ancak sonunda büyük bir zarar göreceğine, kazanç getirecek büyük işlere girecek olan rüya sahibinin, sevdiği kişileri de yanına alacağına yorulur.

Rüyada anneyi tabuta koymak rüya sahibinin geçim derdinin biteceğine, borçlarının da kapanacağına, şanssızlığının ortadan kalkacağına, çok mutlu olacağına işaret etmektedir.

Rüyada ölmüş babasının tabutunu görmek atacağı adımla ilgili bütün seçenekleri kontrol edeceğine, kendisini toparladıktan sonra büyük başarılar kazanacağı bir işe imza atacağına, sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına ve aile bireyleri ile birlikte bir işe girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada ölen kişinin tabutunu görmek iş konusunda zarar görülecek bir döneme girileceğine, işlerin kötü bir duruma geleceğine, rakiplerin başarı kazanacağına, yeni insanlar tanımak konusunda istek duyulacağına, her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments