Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tanıdığının tabutunu görmek

Rüyada tanıdığının tabutunu görmek

Rüyada tanıdığının tabutunu görmek çok büyük ve hayırlı bir iş hayatı yaşayacağına, başarısının ve mutluluğunun önüne geçen kişilerin, olguların ya da durumların da tehlike olmaktan çıkacağına, büyük bir maddi kazanca kavuşulacağına, aile bireylerinin birlikte hareket edeceğine, büyük atılımlar yapacağına, fırsatların çok iyi ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine ve kırgınlıkların unutulacağına, çok büyük bir işin başına getirilmeye, parasal ve ruhsal olarak büyük ilerleme kaydedileceğine yorulmaktadır.

Rüyada tanıdığının tabutunu gördüyseniz:

  • Sağlığınızla ilgili küçük bir probleminiz olabilir.

Rüyada tanıdığını tabutta görmek maddi ve manevi olarak çok zor günler geçireceğine, yaptığı çalışmalardan ve girdiği işlerden çok büyük miktarda zararlara uğrayacağına, kin ve düşmanlığın olduğu insanlarla da uzlaşma ve barış sağlayacağına, uzun zamandan beri yapmak istediği ve bir türlü yapamadığı şeyleri yapacağına işaret etmektedir.

Rüyada tanıdığının tabutunu görmek evlerindeki huzurun artacağına, anne baba duaları sayesinde işlerin her geçen gün daha iyiye gideceğine, yoksul için zenginliğe yorulur.

Rüyada tabutun içinde tanıdık birini görmek sorunların ve tartışmaların büyüyeceğine, maddi yükümlülüklerinin azalacağına, borçlarının kapanacağına, neşesinin, keyfinin, ağız tadının ve sağlığının da yerine geleceğine, zenginleşeceğine ama karakterinden asla ödün vermeyeceğine, israf etmeden, kazancını başkalarıyla da paylaşacağına delalet eder.

Rüyada tanıdık birini tabutta görmek hayır işleri yapacağına, işleri konusunda büyük faydası dokunacak bir malzeme alacağına, durumları düzeltmeye çalıştıkça iyice içine batacağına inanılır.

Rüyada oğlunun tabutunu görmek bekleyişinin kazanacaklarına ve sahip olacaklarına değeceğine, kişinin şifa bulacağına, kurtuluşa ereceğine, ticaretinin hızlanacağına, işlerinin çoğalacağına, hayatının da daha kolay, zevkli ve eğlenceli bir hale geleceğine işarettir.

Rüyada ölmüş birinin tabutunu taşımak hayırlı ve çok güzel olaylar yaşayacağına, uzun zamandan beri işe yaramadığı ve kullanılmadığı düşünülen bir eşyanın elden çıkarılacağına, ailevi sorunlar yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölmek tabuta konmak takdir edileceğine, akrabaları, arkadaşları, dostları ve komşuları arasında çok daha fazla sevilir olacağına, işlerinin kısa zamanda açılacağına, sevdiği kişiler ile elbirliği yaparak daha büyük kazançlar elde edeceğine, pek çok kimseye yardımlarda bulunacağına, maddi desteğinin yanı sıra manevi anlamda da bu kimselere elini uzatacağına ve sevap işleyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada ölü birinin tabutunu taşımak güzel günlerin kapıda olacağına, güzel fırsatların elde edileceğine, huzurun, bolluğun, bereketin ve neşenin eksik olmayacağına, sıkıntılarının ve hastalıklarının zaman içinde tekrar ortaya çıkacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments