Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölmüş babasının tabutunu görmek

Rüyada ölmüş babasının tabutunu görmek

Rüyada ölmüş babasının tabutunu görmek psikolojisini bozmayan rüya sahibinin her kötülükte bir fırsat göreceğine, hayallerin kısa süre içinde gerçeğe döneceğine, sorunların atlatılacağına, sırta kambur olan bir kişinin hayattan uzaklaştırılacağına, mal ve mülk sahibi olunacağına, kötü günlerde dahi şükrederek ve takva sahibi olarak hareket edeceğine sabır ve sükunetle sıkıntılardan sıyrılacağına, çok büyük ve hayırlı işlere gireceğine, bazı büyük sorunlarla karşılaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölmüş babasının tabutunu gördüyseniz:

  • Daha sonra, karşınızdaki insanın sevgisini kazanınca, onu kontrol etme isteğinizi dizginleyin.

Rüyada babanın tabutunu görmek eşiyle bahtiyar olacağına, rahatsızlık verici olaylardan uzak duracağına ve başına bela olabilecek şeylerden herhangi bir zarar görmeyeceğine, çok büyük kazançlar elde edileceğine ve bu kazançlar sayesinde rüya sahibinin kendisine olan güveninin gün geçtikçe artacağına delalettir.

Rüyada ölmüş babayı tabutta görmek ne kadar plan varsa gerçekleştirileceğine ve zenginlik kapılarının sonuna kadar açılacağına, maddi sorun yaşamayacağı için hayatını refah içinde sürdüreceğine, birçok doktorun kontrol etmesinden ve birçok tedavi uygulandıktan sonra iyileşecek olan rüya sahibinin artık sağlığına çok dikkat edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada ölen babasını tabutta görmek bol kazançlı bir işin başına geçileceğine, sevinçli haberlerin alınması ile büyük sevinç yaşanacağına, böylece hayatından memnun olacağına, geçmişten gelen ve kişiye mutluluk veren bir haber sayesinde bir yolculuğa çıkılacağına inanılır.

Rüyada babasının tabutunu taşımak parasız ve işsiz kalacağına, geçiminin bu nedenle insanların yardımı ile sürdüreceğine, hayırlı kişiler ile çok güzel bir ortaklık kurulacağına, eski hayatına kısmen de olsa sünger çekeceğine rivayet eder.

Rüyada ölmüş babasının tabutunu görmek rutin bir şekilde ilerleyen bir birlikteliğin yakın zaman içinde sona ereceğine, yardımın alınacağına, kişinin bir müddet özel hayatına zaman ayıramayacak kadar meşgul olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölen babayı tabutta görmek yeni bir iş için başvuru yapılacağına, kısa süre içinde kabul edildi haberi geleceğine, yaşanan durumun araştırılması sayesinde bu durumun düzeltileceğine ve gerçeklerin açığa çıkacağına, hayırlı bir kısmet ile dünya evine girileceğine ve rahat bir hayata sahip olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada babayı tabutta görmek hedeflerine ulaşmak için kısmet ve şans elde edeceğine, uzun bir süreden beri muzdarip olduğu hastalıktan kurtulacağına, kendisini önceki durumun daha iyi hissedeceğine, gelişim içine girileceğine, başarılı ve kazançlı günler yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada babasının tabutunu görmek yaşanan ayrılıkların biteceğine, ferahlığa çıkılacağına, ağız tadının da hep yerinde kalacağına, huzurun ve mutluluğun da bir ömür devam edeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments