Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tanımadığın birinden tokat yemek

Rüyada tanımadığın birinden tokat yemek

Rüyada tanımadığın birinden tokat yemek işlerini yoluna koymayı başaracağına, sorunlarını kolaylıkla atlatacağına, zarar ettiği ya da beklemeye aldığı işleri kısa süre içinde düzeltip kara geçireceğine, rüya sahibin hayatında meydana gelecek olan radikal değişikliklere, kem gözlü insanların uzaklaşacağına, varolan çalışmaların daha iyi bir hale getirileceğine, endişe duyulan konularda rahatlığa çıkılacağına, kişinin içindeki gücü diri tutarak her türlü sorunun üstesinden geleceğine, binbir zahmetle dikilen fidanların meyve vereceğine, rahatsızlık yaratan kişilerin hayattan çıkarılacağına, gereksiz ve değersiz birinden yardım isteneceğine ancak bu kişinin herhangi bir yardımda bulunmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada tanımadığın birinden tokat yemek gördüyseniz:

  • Sizi yanlış yönlendiren aldatıcı kişiler dikkat gerektiriyor.

Rüyada tanımadığın birinden tokat yemek evlilerin eşleri ile her günlerinin neşe ve keyif içinde geçeceğine, ardından yeni bir işe gireceğine, müjdeli haberler ve beklenmedik teklifler alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tanımadığın birine tokat atmak şanssızlık yaşanacağına, kendisini yavaş yavaş toparlayarak bu kişinin hayatına olan etkilerini geriye çevirmeye çalışacağına, ancak yılmayacağına inanılır.

Rüyada komutandan tokat yemek dost ve akrabalarından alacağı yardım sayesinde çok zor durumlardan kurtulacağına, zorluklar karşısında başını her daim dik tutmayı bileceğine, kişinin mutsuzluğundan, huzursuzluğundan ve karamsarlığından kurtulacağına delalet eder.

Rüyada ölmüş anneden tokat yemek bunalacağına, kendisine ulaşmak, yardımcı olmak isteyen yakınları ile iletişim kurmak yerine, kendi başına sorunlarını çözmeye çalışacağına, meslek hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına alamet etmektedir.

Rüyada annesinden tokat yemek sevdiği bir kişi ile yakın zaman içinde dünyaevine gireceğine, kişinin karakteri ve çalışkanlığı ile iş alanında ismini altın harflerle yazdıracağına, insanları kıracağına, üzeceğine inanılır.

Rüyada kadından tokat yemek hanesinden de rızkının eksik olmayacağına, bugüne kadar beklenen bir haberin gelmesiyle kişinin iştiraklerde, girişimlerde bulunacağına, kafasının boşalacağına delalet eder.

Rüyada devlet adamından tokat yemek rızkın ve kazancın artacağına, dünya nimetlerinin de daha verimli ve daha çeşitli hale geleceğine, onlara değer vereceğine, huzurunun, mutluluğunun ve konforunun da kaçacağına delalet eder.

Rüyada sevgiliden tokat yemek kaçırdığı fırsatları çok iyi adımlar atarak tekrar kazanacağına, kendisinden beklenen her şeyin karşılığını fazlasıyla verecek olan rüya sahibinin vicdanen son derece rahat olacağına, gözünün başka kimseyi görmeyeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments