Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tanımadığım kadın görmek

Rüyada tanımadığım kadın görmek

Rüyada tanımadığım kadın görmek kazancının günden güne azalacağına, sıkıntılı yaşayan bir kişi ile iş yapılacağına, yapılan işin karşılığının alınamayacağına, bu yüzden maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve sonraki dönemlerde bu durumdan kaynaklanan sıkıntılardan çok çekeceğine, maddi ve manevi açıdan zarara uğranılacağına, sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine, sıkıntı ve sorunların başgöstermeye başladığına, yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına ancak bu borçların bir türlü ödenemeyeceğine, masrafların altında kalacağına, zarar getirecek bir kişi ile yola çıkılacağına rivayet eder.

Rüyada tanımadığım kadın gördüyseniz:

  • Yapılan anlaşmaların olumlu sonuçları olabilir.

Rüyada tanımadığı yaşlı kadın görmek rahatlığa ve ferahlığa kavuşturacak insanların bulunacağına, üzüntülerinden ve endişelerinden yakın bir zaman içinde kurtulacağına ve zarar edeceği bir duruma düşeceği bir sırada kendisini ihtar edecek bir kişi sayesinde durumunu düzelteceğine, güzel bir hayata sahip olunacağına, deyim yerindeyse karanlık günlerin yakın bir zaman içinde aydınlanacağına, yeni bir işe girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada tanımadığın kadın ve erkek görmek sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine ve uzunca bir süre boyunca kendisini insanlardan uzak tutacağına, ailesine karşı kötü davranışlarda bulunan bir akrabanın kulağının çekileceğine, sorunlarını çözdükten sonra iş hayatında çok büyük ve çok kazanç getirecek atılımlar yapacağına ya da kazançlı bir iş kuracağına işaret etmektedir.

Rüyada tanımadığın kadınla kavga etmek çektiği çilenin unutulmasını sağlayacak kadar rahatının ve huzurunun yerinde olacağına, yaşadığı zorluğun biteceğine, dertlerinin şifasına, sorunlarının çarelerine, problemlerinin de çözümlerine ulaşacağına, projenin gerçekleştirileceğine ve maddi açıdan büyük bir kazanca ulaşılacağına tabir olunur.

Rüyada tanımadığı kadını öpmek elinden geliyorsa ona borç vereceğine, evine bakkaldan alınmış yiyecek maddeleri getirmesi umduğu bir işin gerçekleşeceğine, belalı kimselerle karşılaşacağına tabir olunur.

Rüyada tanımadığı bir kadınla konuşmak el attığı bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine, hayal edilen şeylerden günden güne daha fazla uzaklaşılacağına, ahiret inancını boşlayarak, gözünü bürüyen mal ve para hırsına kapılacağına delalet eder.

Rüyada tanımadığın bir kadını dövmek kariyer planında büyük bir sıçrama yapılacağına, o kimseler sayesinde eline pek çok olanağın geçeceğine, aile bireyleri arasındaki tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine delalettir.

Rüyada tanımadığın kadını öpmek bir sebeple çok büyük üzüntü duyacağına, yaşadığı tatsız günleri arkasında bırakacağına, yenileneceğine, sevdiği kişilerden ötürü zor günler geçireceğine, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeyden ötürü kendisini istemeyeceği olayların içinde bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada tanımadığı bir kadını öldürmek parlak bir kariyere sahip olunacağına, sevdiği kişilerden alacağı yardım sayesinde kendisini zor zamanlardan kurtarıp ferahlığa çıkacağına, hayalini kurduğu mevkiye ya da okula kavuşacağına, verdiği emeğin hakkını sonuna kadar alacağına, üzerinde uzun zamandan beri kafa yorduğu bir çalışma sayesinde çok büyük maddi güce erişeceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments