Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tanımadığı bir kadını öldürmek

Rüyada tanımadığı bir kadını öldürmek

Rüyada tanımadığı bir kadını öldürmek bazen umutlarını yitireceğine bazen de yaşayacağı sürpriz ve müjdeli gelişmeler sayesinde yeniden hayal kuracağına, daha iyi şartlarda yaşama imkânına kavuşacağına, patlama noktasına geleceğine ve tabiri caizse sinirlerinin yay gibi gerildiği bir anda da isyan ederek içindeki herşeyi söyleyerek rahat etmeye çalışacağına, ele geçen fırsatlar sayesinde çok mutlu olayların gerçekleşeceğine, sıkıntılı ve üzüntülü günlerin mutluluk dolu gelişmeler sayesinde son bulacağına, hayatı boyunca geçim derdi nedir bilmeyeceğine, evinde maddi konular nedeni ile sorunların ve anlaşmazlıkların çıkmayacağına, sağlıkla ilgili herhangi bir sorun yaşanmayacağına, sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına, hayalleri kurulan eve kavuşulacağına ve zorlukların üstesinden gelineceğine, içinin huzurla dolacağına, ele geçen kazancın günden güne daha da artacağına işarettir.

Rüyada tanımadığı bir kadını öldürmek gördüyseniz:

  • Anlaşmazlıklarda önceliği gene kadınlara verebilirsiniz veya aileden bir dişiyle gelişebilecek anlaşmazlıklarda dikkatli olun.

Rüyada tanımadığın bir kadını öldürmek ancak daha sonra hayırlı ve sevinçli haberlerin alınması sayesinde işlerin yoluna gireceğine, kendisine hayır ve başarı getirecek işler yapma fırsatı elde edeceğine bu sayede önce kendini sonra da çevresindekileri kurtaracağına, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine yorulur.

Rüyada tanımadığı bir kadının öldüğünü görmek akıllıca adımlar atılması sayesinde çok kötü giden çalışmaların düzene gireceğine, çok kısa sürede sevdiğiniz birinden sevindirici bir haber geleceğine ve hayatınızın bundan sonraki kısımlarına şansın sizden yana olacağına, sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine yorulur.

Rüyada tanımadığın bir kadının öldüğünü görmek ara bozucuların, nifak sokanların cezalandırılacağına, hayatının ilerleyen zamanlarında kendisini kanıtlayabileceği bir fırsat yakalayarak kısa süre içinde şöhret olacağına, iş konusunda hevesin kursakta kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tanımadığı bir kadını öldürmek huzurunu da kaçıracak hiçbir önemli sorun ve kötü olayla karşılaşmayacağına, daha sonra yaşanan sorunun kökenine inileceğine, rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına rivayet eder.

Rüyada tanımadık kadın görmek aile hayatı içinde çok büyük tartışmalar ve sorunlar yaşayacağına, alın teri dökülmesine ve birçok sıkıntı çekilmesine rağmen hak edilen ücretin alınamayacağına, iflas etmek üzere iken ortaya çıkan bir fırsatı değerlendirip alacağı yüklü bir miktar kredi ile işlerini düzeltmeye çalışacağına alamet etmektedir.

Rüyada tanımadığı kadın görmek elinin darlık görmeyeceğine, çok iyi işler gerçekleştireceğine, ailevi sorunlardan ötürü bir türlü üzerinde duramadığı işlere yakın zaman içinde tekrar döneceğine ve bu sayede hem ailevi sorunlarını çözmüş olacağına işaret eder.

Rüyada tanımadığı bir kadınla kavga etmek bazı durumlarda da ağırdan alması nedeniyle önemli fırsatları kaçıracağına, aile hayatı içinde kendisini çok sevindirip deyim yerindeyse ayaklarını yerden kesecek bir haber alacağına, yakın zaman içinde ayakları yerden kesecek bir karar verileceğine işaret eder.

Rüyada tanımadığın bir kadını öpmek işlerinin istediği gibi yürüyeceğine, kalbini temiz tuttuğu müddetçe huzurunun bozulmayacağına, sevilen bir eşyanın çalınacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments