Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tanımadığı bir kadınla konuşmak

Rüyada tanımadığı bir kadınla konuşmak

Rüyada tanımadığı bir kadınla konuşmak mutlu ve sağlıklı olacağına, yeni bir eğitim kurumuna kayıt yaptırılacağına, keyfinin ve ağız tadının yerine geleceğine, çok başarılı işlere girileceğine ve gelecek planlarının çok başarılı olmasını sağlayacağına, kısa bir kırgınlık yaşanacağına, insanlar tarafından takdir edileceğine, kısa zaman içinde çok sevilen birisi olacağına, çok sert eleştirilerle karşılaşılacağına, zor bir duruma düşüleceğine, yanlış yönde kararlar verileceğine işarettir.

Rüyada tanımadığı bir kadınla konuşmak gördüyseniz:

  • Ortaya çıkan bazı konular veya alınan haberler söz konusu olabilir.

Rüyada tanımadığın kadınla konuşmak zor durumda olan kişilerin de gittikçe batacağına, eline geçen kazancı boşa harcayacağına, gönül hoşluğu içinde olacağına, hafifleyeceğine delalettir.

Rüyada tanımadığın bir kadınla konuşmak yapılan bazı ortaklıklar ile işleri büyütmek konusunda büyük fırsatlarla karşılaşılacağına, elde bulunan fırsatların çok doğru ve kazanç getirecek şekilde kullanılacağına, işlerini çok sorun yaşamadan kısa bir süre içimde bitireceğine işarettir.

Rüyada tanımadığı bir kadınla konuşmak çok rahat bir iş hayatı geçireceğine, sıkıntılarının biteceğine, anne baba duası alacağına, borçlarını ödemesi, işini kurtarması ve sorunlarına çözüm bulması için çok büyük maddi destek sağlayacağına ve bu destek sayesinde arkadaşlıklarının daha da pekişeceğine, mutlu bir aile hayatına sahip olacağına alamet eder.

Rüyada tanımadığı kadınla konuşmak üzüntülerin sevince dönüşeceğine, maddi ve manevi açıdan çok zor durumlara düşüleceğine, zorlukların artacağına delalet etmektedir.

Rüyada tanımadığın kişilerle konuşmak elindekilerin değerini bilerek hareket edeceğine, girilen bütün işlerin hayırlı bir şekilde devam edeceğine, büyük miktarda ve helal kazanç elde edileceğine, işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hal alacağına, tartışmalı geçecek bir toplantıya gireceğine rivayet eder.

Rüyada tanımadığı biriyle konuşmak cesaretini ve kendine olan özgüvenini de yitireceğine, gözyaşının kuruyacağına, kişinin hayatına bolluğun, neşenin ve mutluluğun geleceğine, ticaret dünyasında çok sevilen kimse haline geleceğine delalettir.

Rüyada tanımadığın biriyle konuşmak dünya malının çoğalacağına, işyerine yüklü miktarda para sokacağına, güzel bir birlikteliğe başlanacağına, kardeşlerin birlikte bir işe gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada tanımadığın biriyle telefonda konuşmak işinin gücünün rast gideceğine ve kazancının da mutluluğunun da artacağına, maddi varlığının çoğalacağına, ancak yakın bir zaman içinde işlerinin ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments