Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tanımadığın bir erkekle konuşmak

Rüyada tanımadığın bir erkekle konuşmak

Rüyada tanımadığın bir erkekle konuşmak çok sevdiği bir kişi tarafından kalbinin kırılacağına ve ileride yaşayacağı bir tartışmadan ötürü sevdiği bir kişiyi üzeceğine, eline çok yüklü miktarda kazanç geçeceğine, sorunların yakın zamanda atılacak akıllıca adımlar sayesinde biteceğine, huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine, hayatının kendi istediği gibi ilerleyeceğine, kazancının sağlam ve sabit olacağına, keyfinin ve neşesinin artacağına, onlar için çabalayacağına, ağız tadına, sağlığına, huzura ve mutluluğa kavuşacağına, kendisine çok daha büyük bir mevki edindirecek başarılar alacağına, kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine, ters giden işlerin düzeleceğine ve ferahlığa çıkılacağına tabir olunur.

Rüyada tanımadığın bir erkekle konuşmak gördüyseniz:

  • Gereğinden fazla yük yükleniyor olabilirsiniz.

Rüyada tanımadığın bir erkekle konuşmak yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, bu sayede uzun bir zamandan beri çektiği sıkıntıların yakında biteceğine, sevdiği kişiler ile mutlu bir hayata merhaba diyeceğine ve uzun yıllar boyunca sağlıklı ve mutlu bir şekilde yaşayacağına, aklını kullanarak ve yakın tanıdıklarına danışarak içinde bulunduğu sorunlu durumdan en zararsız şekilde sıyrılacağına, aile hayatında çok üzücü olaylar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden birinin hasta olması sebebiyle çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve zor günler geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tanımadığın erkekle konuşmak işlerde aksilikler yaşanacağına, onların yaralarına merhem olacağına, sorunlarının ve dertlerinin çözümü için bazı fırsatlar yaratacağına, sağlığı ile ilgili sorun yaşayan bir akrabasının tedavisini üstleneceğine, rüya sahibinin geçim derdinin biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada tanımadığı bir erkekle konuşmak sıkıntılarının ve borçlarının hafifleyeceğine, işinde yetkin, bilge ve alim kimse haline geleceğine, çok hayırlı işlere gireceğine, hayalini kurduğu ve kavuşmak için epey ter döktüğü bir işi kurmak için kazanç elde edeceğine, çalışmalarının bereketli bir şekilde ilerleyeceğine, şansının açılacağına işarettir.

Rüyada tanımadığım bir erkekle konuşmak sonu hüsranla bitecek bir ilişkiye başlanacağına, yaşadığı sıkıntıların bu haber sayesinde ortadan kalkacağına ve çok iyi yerlere gelineceğine, zaferlerle ve başarılarla dolu bir çalışma hayatı olacağına işarettir.

Rüyada tanımadığı erkekle konuşmak kişinin başına kötü bir olay geleceğine, özellikle ticaretten yana hak ettiğini alamayacağına, ilişkilerinde onarılması zor bazı gönül kırıklıklarına neden olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada hiç tanımadığın biriyle konuşmak şimdiye kadar yaptıkları için çok üzgün ve pişman olduğunu söyleyeceğine, adının yayılacağına, çevresinin genişleyeceğine, kısa süre içinde hayal ettiği şeylere kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada tanımadığın ölüyle konuşmak hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, insanlar tarafından onaylanmayan ve gençlere kötü örnek oluşturacak işlere gireceğine, iş değişikliğine gidileceğine, yıllardır yapılan bir mesleğin bırakılacağına yorulur.

Rüyada tanımadığın biriyle telefonda konuşmak gelirinin azalacağına, geçim sıkıntısına düşeceğine, çok büyük ve başarılı işler ortaya konulacağına, girdiği tüm işlerden alnının akıyla çıkacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments