Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tanımadığın biriyle telefonla konuşmak

Rüyada tanımadığın biriyle telefonla konuşmak

Rüyada tanımadığın biriyle telefonla konuşmak bolluk ve bereket dolu günler yaşayacağına, bir sebeple çok zarar edeceğine, halk arasında çok sevilen ve sözü dinlenen bir kişi olacağına ve iş hayatında çok iyi yerlere geleceğine, bundan sonra çok daha dikkatli olacağına ve sorun ortaya çıkmadan müdahale edeceğine, aksine her şeyi daha da güç hale getireceğine, her nimetin lezzetine varacağına, sorunların en kısa sürede çözülüp hayırların ortaya çıkacağına, atılacak adımın ardından yeni bir proje için çalışmaya başlanacağına, karşılaşılacak engellerden ötürü sıkıntı çekileceğine işaret etmektedir.

Rüyada tanımadığın biriyle telefonla konuşmak gördüyseniz:

  • Size yapılan bir teklifi düşündükten sonra belki kararsızlığınız nedeni ile reddetmeniz olasıdır.

Rüyada tanımadığın biriyle telefonla konuşmak hayırlı ve dürüst insanlar ile tanışacağına, yapılan iyiliklerin karşılığının alınacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının bu sayede sona ereceğine işarettir.

Rüyada tanımadığın biriyle telefonda konuşmak lüksünün ve rahatının yerinde olacağına, seçkin bir eleman haline geleceğine, eşinden göreceği saygı ve hürmetin kıskançlık yaratacağına delalettir.

Rüyada tanımadığı biriyle telefonda konuşmak çok huzurlu bir aile ortamında yaşayacağına, maddi zararının karşılanamayacak boyutlarda olacağına, rüya sahibinin fakirleşeceğine, iş hayatında ve akrabaları arasında saygınlığının artacağına rivayet eder.

Rüyada tanımadığı biriyle telefonla konuşmak aile hayatı ile ilgili olarak çok önemli bir adım atılacağına, hayatının kolaylaşacağına, rızkının artacağına, huzurunun, sağlığının ve mutluluğunun da yerine geleceğine, girdiği hiçbir işte başarı sağlayamayacağına alamet eder.

Rüyada tanımadığı bir kızla konuşmak özledikleri ve ayrı kaldıkları ile kavuşacağına, iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine, ağızdan çıkan sözler yüzünden yakın akrabalarla dargınlık yaşanacağına, hayırlı ve iyi kalpli bir kısmet ile dünyaevine girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada tanımadığın bir kızla konuşmak ön plana çıkacağına, dikkat çekeceğine, iş konularında ortaklar ile ters düşüleceğine ve aile fertleri ile miras meselesi yüzünden kavgalar yaşanacağına, iş hayatında çok saygın bir isme sahip olunacağına ve zorlukların biteceğine tabir olunur.

Rüyada tanımadığı bir erkekle konuşmak yeni lezzetlerin tadına varacağına, görmediği yerlere gideceğine, iş hayatında rahat edileceğine, stresinden ve üzüntüsünden kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada tanımadığın bir kadınla konuşmak yeni bir hayat tarzı benimseyeceğine, asla yapmam dediği şeyleri yapacağına, ancak daha sonra verilecek bir karar yüzünden hiç beklenmeyen durumlarla karşılaşılacağına, tabir yerindeyse bir lokma kuru ekmeğe muhtaç olacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments