Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tanımadığın birisiyle konuşmak

Rüyada tanımadığın birisiyle konuşmak

Rüyada tanımadığın birisiyle konuşmak onlarla keyifli zamanlar geçireceğine, yenileneceğine, tazeleneceğine, moral bulacağına, hayırlı bir olayla kendisini zengin edecek bir dönemin başlayacağına, mevcut ilişkilerinin tartışmalar nedeniyle sarsılacağına, yaşamını kolaylaştıracağına, işlerinin yolundan çıkacağına, amaçların yerine getirilmesi için hayırlı kısmetlerin elde edileceğine, yeni bir semte taşınılacağına, biraz nefes alabilecek bir duruma geleceğine ve kendisine yardım eden kişiye çok büyük bir minnettarlık duyacağına yorulur.

Rüyada tanımadığın birisiyle konuşmak gördüyseniz:

  • Kendinizi bazı alevlenmiş konuların tam ortasında bulabilirsiniz.

Rüyada tanımadığı kadınla konuşmak içinin ve kafasının rahatlayacağına, dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine, çevresindeki insanlardan biri ile hayırlı bir adım atacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tanımadığın ölüyle konuşmak keyifsizliğinin dışarıdan fark edileceğine, hayırlı ve güzel haberler alacağına, ters giden işlerinin düzeldiğine ve içinde bulunduğu hem maddi hem manevi durumdan çok büyük bir mutluluk duyduğuna, çok hayırlı işlere gireceğine, büyük kazançlar elde ederek uzun yılardan beri hayal ettiği ve hep sahip olmak istediği şeyler için kullanacağına yorulur.

Rüyada tanımadığı biriyle telefonda konuşmak umutsuz olacağına, çok rahat edilen ve kazanç sağlanan bir dönemin biteceğine, sorunsuz, sakin ve huzurlu günler geçireceğine delalet eder.

Rüyada tanımadığın kadınla konuşmak eline geçen kazancın bereketsiz olacağına, aile bireyleri ile gireceği bir projede çok büyük zenginliğe kavuşacağına, ancak daha sonara rüyayı gören kişinin bu kişileri ortaya çıkartacağına delalet eder.

Rüyada tanımadığın bir kadınla konuşmak gereksiz bir harcama yapılacağına, bu harcama yüzünden aksayan bir ödemeden ötürü bir ahbapla ters düşüleceğine, büyük bir ferahlık yaşanacağına, uzun zamandan beri çekilen zorluğun kısa bir süreliğine de olsa biteceğine, yaşanan sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada tanımadığı bir kızla konuşmak borçları nedeni ile hapislik durumlar yaşayacağına, elindeki avucundaki her şeyi kaybedeceğine, evliliklerinde güven sorunu yaşanacağına, güvenilir bir kimse olduğuna ve kişiyi her daim kollayacağına işaret etmektedir.

Rüyada tanımadığın kişilerle konuşmak uzun yıllardan beri hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, üzüntülerin sona ereceğine, asla dert yüzü görmeyeceğine, hayattan maksimum düzeyde zevk alınacağına, yakın bir zamanda çocuk sahibi olunacağına, yaşanan kötü olayların unutulacağına ve hayallerin gerçekleştirileceğine delalet eder.

Rüyada tanımadığın insanla konuşmak sevilen bir akrabanın ihanetine uğrayacağına ve akademik alanda büyük çabalar sonucu sahip olunan mevkinin kaybedileceğine, iyi ve hayırlı günlere kavuşacağına, çok iyi mevkilere gelmesinde kendisine bir basamak olacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments