Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tanımadığı bir kızla konuşmak

Rüyada tanımadığı bir kızla konuşmak

Rüyada tanımadığı bir kızla konuşmak bazı bilgili kişiler ile gireceği projelerde çok büyük başarılara imza atacağına ve iş hayatında çok saygın bir yere geleceğine, başka kişilere iş olanağı sağlayacak bir projeye girileceğine ve haneye bolluk ve bereket dolacağına, uzun bir süreden beri güzel bir şekilde ilerleyen işlerin yakında çok kötü bir duruma düşeceğine ve çok daha büyük üzüntüler yaşayacağına, sağlıkla ilgili büyük bir sorun yaşanacağına, mutluluğunun ve başarısının katlanarak artacağına, çok büyük sıkıntıların ve sorunların yaşanacağına, dost ya da akrabalarından maddi ve manevi anlamda büyük yardım alacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde tüm isteklerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tanımadığı bir kızla konuşmak gördüyseniz:

  • Doğru veya yanlış herkesin anlatacak uzun bir hikayesi vardır.

Rüyada tanımadığın kızla konuşmak sıcakkanlı bir kişi olunacağına, başarılı olunacak bazı çalışmalara girileceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına işarettir.

Rüyada tanımadığı bir kızla konuşmak hayallerine, arzularına, hedeflerine kavuşacağına, fesada bulaşacağına, çok kısa sürede sevdiğiniz birinden sevindirici bir haber geleceğine tabir olunur.

Rüyada tanımadığın bir kızla konuşmak işinin gücünün rast gideceğine, birçok kişiden borç alıp sorunları gidermeye çalışacağına, sevilen kişiler ile güzel günler geçirileceğine delalettir.

Rüyada tanımadığın bir erkekle konuşmak işlerin kısa bir süre için bile olsa büyük bir zarara uğrayacağına, dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine, makbul olan yollardan ayrılmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada tanımadığın insanlarla konuşmak çok büyük mutluluklar yaşayacaklarına, rüya sahibinin, uzun bir zamandır yaşadığı can sıkıntısının ortadan kalkacağına, rahatlığının yaşlılığında dahi bozulmayacağına, maddi imkânlarının bir ömür konfor içinde yaşaması için ona yeteceğine, maddi olarak kötü geçen bir dönemin kapanacağına delalettir.

Rüyada tanımadığın bir kadınla konuşmak insanlara yardım edeceğine, keyfinin kaçacağına, amaçlarının ve hedeflerinin de gerçekleşmesi sayesinde ideallerini yerine getirme şansı elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada tanımadığın biriyle telefonda konuşmak sorunların tamamen çözüme kavuşacağına ve rahata erileceğine, kısa bir zamanda bulunduğu mevkiden daha iyi bir mevkiye ulaşacağına, her çalışmanın büyük başarılar kazandıracağına tabir olunur.

Rüyada tanımadığım bir erkekle konuşmak atılan adımların büyük bir sıkıntıya yol açacağına, karşısına çıkan bütün fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine ve çok mutlu olacağı bir hayata adım atacağına, maddi açıdan sıkışık bir dönem geçirileceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments