Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tanımadığın kadınla konuşmak

Rüyada tanımadığın kadınla konuşmak

Rüyada tanımadığın kadınla konuşmak ailenin büyüyeceğine, yapılan hataların kısa zamanda telafi edileceğine, borçlarının çoğalacağına, kısa süre içinde kabul edildi haberi geleceğine, adını ve markasını daha geniş bir alanda duyuracağına, kötü kişilerle karşılaşılacağına, anlaşmazlıkların ve tatsızlıkların yaşanacağına, yaşanan sorunların günden güne çoğalacağına, musibetler, sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, geçim sıkıntısına düşüleceğine, artık kötü günler yaşamayacağına ve kara bulutların dağılarak güneşin yüzünü göstereceğine, kendini özgür ve arınmış hissedeceğine işaret etmektedir.

Rüyada tanımadığın kadınla konuşmak gördüyseniz:

  • Sosyal hayatınız hareketleniyor, iletişim hızlanıyor.

Rüyada tanımadığı bir kadınla konuşmak takdir edilip her konuda destek göreceğine ve başarı kazanacağına, helal ve bol rızka kavuşacağına, eşlerin boşanacağına tabir olunur.

Rüyada tanımadığın bir kadınla konuşmak bir rahatsızlıktan şikayetçi ise en kısa zamanda iyileşeceğine ve beklediği bir yolcudan hayırlı haberler alacağına, malının ve parasının kendisi için fazlaca yerinde olacağına ve huzurlu bir yaşam süreceğine, kısa süreli karlar elde edileceğine, zaman zaman tartışmaların yaşanacağına inanılır.

Rüyada tanımadığı kadınla konuşmak yokluğa düşeceğine, çok uzun zaman boyunca büyük zarar veren borçların sona erdirileceğine, mutlu bir beraberlik yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada tanımadığın kadınla konuşmak hayırlı kazanç kapılarının ardına kadar açılacağına, çok mutlu olunacağına, sorunların ve umutsuzluğun geride kalacağına ve güzel günler geçirileceğine, oturduğu semtte bir dedikoduya maruz kalacağına ve epey zor zamanlar geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tanımadığın kızla konuşmak yaşadığı sürece üzerinden hayırların eksik olmayacağına, ev ahalisinden birisine yapılan bir kötülüğün bertaraf edileceğine ve mutlu ve huzurlu bir yuvaya sahip olunacağına, kendini tatmin etmek için yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada tanımadığın erkekle konuşmak rakiplerini ortaya koyacağı başarılı projeler sayesinde yenilgiye uğratacağına, eşinin bir dediğini iki etmeyeceğine, çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına ve özlem çekeceğine tabir olunur.

Rüyada tanımadığım bir erkekle konuşmak ailesinin kararları ile yaşamak zorunda kalacağına ve bu durumun kendisine büyük bir mutsuzluk getireceğine, çalışkanlığının ve emeklerinin karşılığını da hak ettiği yere gelerek alacağına, sosyal hayat içinde çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, yapılan işte usta konumuna çıkılacağına, rahat bir hayata sahip olunacağına, kırgınlıkların geçeceğine delalet etmektedir.

Rüyada tanımadığın biriyle konuşmak bazı ortaklıklar kuracağına, kederinin dağılacağına, geçiminin ve gelirinin sürekli olmayacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments