Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tanımadığı biriyle dudaktan öpüşmek

Rüyada tanımadığı biriyle dudaktan öpüşmek

Rüyada tanımadığı biriyle dudaktan öpüşmek geleceğinde makam olarak da, maddi olarak da yüksek konumlara erişeceğine, evinde ve işinde yardımcıları olacağına, iş dünyasında önemli bir şahsiyet haline geleceğine, onların bir dediğini iki etmeyeceğine, kişinin her türlü zenginliğine, hayatına bereketin ve bolluğun geleceğine, dökülen alınterinin ileride fazlasıyla karşılığını bulacağına, iş konusunda hayırlı bir adım atılacağına ve kaçan fırsatların tekrar elde edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tanımadığı biriyle dudaktan öpüşmek gördüyseniz:

  • Sizi kötü duruma sokmak isteyen ya da seçimlerinizi eleştiren kişileri ciddiye almamalısınız.

Rüyada tanımadığı bir erkekle dudaktan öpüşmek böylece işlerini yoluna sokacağına, çok büyük hayır duaları alacağına, çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, uzun bir süre boyunca eksik kalmış işlerin tamamlanacağına, aile hayatında yaşanan küslüklerin ve kırgınlıkların barışla sonuçlandırılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine işarettir.

Rüyada tanımadığın bir erkekle dudaktan öpüşmek sıkıntılarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, işlerinde çok iyi bir noktaya geldiği bir dönemde düşmanlık yapan bir kişi tarafından zarar verilmek isteneceğine, şan şöhret, itibar kazanacağına, geniş rızık elde edeceğine delalet eder.

Rüyada tanımadığı biriyle dudaktan öpüşmek zarar gören insanlara yardım edeceğine, iş konusunda büyük sorunlarla karşılaşacağına, çekilen yokluğun yerine bereketin ve bolluğun geleceğine ve geçmişte çekilen büyük acıların unutulacağına rivayet eder.

Rüyada tanımadığın biriyle dudaktan öpüşmek mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine, kendi eliyle ortaya koyduğu projelerde büyük kazanç elde edeceğine, sorunlu bir durumla karşılaşacağına, hem de inancını tazeleyerek pek çok cami, medrese ve tarihi mekanları gezerek, maneviyatını daha ön planda tutacağına delalet eder.

Rüyada dudakları uçuklamak ağzı tadının, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, çıkmaza düşeceğine, borçlanacağına, bir sebeple bütün aile bireyleri ve akrabalar tarafından dışlanacağına ve buna rağmen yaptığı hatalara devam edeceğine işarettir.

Rüyada dudaklarından öpmek refaha erişileceğine, itibarda meydana gelecek değişikliğe, bunun da aşk hayatına olumlu yönde etki edeceğine işarettir.

Rüyada bir kadını dudaklarından öpmek ona yardımcı olacağına, elinden geliyorsa ona borç vereceğine, sevdiği kişilerden alacağı desteğin de herhangi bir fayda sağlamayacağına, ister istemez çok sorunlu bir zaman geçireceğine, hane halkı arasında tartışma yaşanmasına sebep olan bir kişinin aileden uzaklaştırılacağına yorulmaktadır.

Rüyada kadınla dudaktan öpmek yapılan çalışmaların sürekli artarak başarı sağlayacağına, uzun bir zaman boyunca büyük sorunlar yaşanacağına, mevcut aile ve iş yaşantısının çalkantılara sahne olacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments