Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tanımadığın biriyle dudaktan öpüşmek

Rüyada tanımadığın biriyle dudaktan öpüşmek

Rüyada tanımadığın biriyle dudaktan öpüşmek huzur ve mutluluk verici şeyler yaşayacağına, kendine ve sevdiğine zaman ayıracağına bu sayede stresten ve üzüntüden uzak olarak kafasını dinleyeceğine, düştüğü kötü durumlardan yardım ettiği insanlardan alacağı hayır duaları sayesinde kurtulacağına, kırılan kalbin onarılacağına ve kırgınlık yaşanmış bir kişi ile aradaki buzların eritileceğine, eve kapanıp, kendine döneceğine, alınacak kötü kararlar yüzünden yaşanan parasal sıkıntıların kısa bir süre içinde daha da artacağına, elinde bulunan imkânları çok akıllıca bir şekilde kullanarak hayırlı kazançlar elde edeceğine ve aile bireyleri ile birlikte gireceği bir iş sayesinde çok takdir edilen ve insanlar tarafından takip edilen bir kişi olacağına, uzun zamandır üzerinde çalışılan bir projenin hayata geçirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tanımadığın biriyle dudaktan öpüşmek gördüyseniz:

  • Partnerinizle aranızda yaşanabilecek olaylara aşırı tepkiler vermemeye çalışmanızda fayda var.

Rüyada tanımadığı biriyle dudaktan öpüşmek hileli işler yapmakta geri kalmayacağına, aradaki buzların eritileceğine, dürüst ve namuslu bir insan olduğu halde üzerine atılan bu yalan yüzünden insanların güvenini büyük oranda kaybedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada tanımadığı bir erkekle dudaktan öpüşmek ele geçen fırsatların kazanç getirecek bir şekilde kullanılacağına, bir sebeple kendisini üzen ve sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, barışçıl ruhunu, uzlaşmacı yaklaşımını kaybedeceğine işaret eder.

Rüyada tanımadığın bir erkekle dudaktan öpüşmek onlara doyasıya sarılacağına, sevdiğini söyleyeceğine, sık sık alışverişe gidebileceğine, yaşadığı sıkıntılı durumların son bulacağına yorulur.

Rüyada tanımadığın biriyle dudaktan öpüşmek kısa sürede çalışmalarının çok kazanç getireceğine, rızkının genişleyeceğine ve böylece hem ağız tadının, keyfinin hem de sağlığının yerinde olacağına, zararını tamamen kapatacağına alamet etmektedir.

Rüyada dudak emmek sorunlarından bu sayede zarara uğramadan kısa zaman içinde kurtulacağına, ekonomik olarak sıkıntı çekmeyeceğine bu sayede manevi olarak da huzurlu olacağına, sorunlardan dolayı tırnaklarını yemeye başlayacağına alamet eder.

Rüyada eski sevgiliyle dudaktan öpüşmek kıtlığa ve yokluğa düşeceğine, buna karşılık ani bir haber alarak tüm derdinden ve üzüntüsünden kurtulacağına, güvensizliğini yeneceğine, gidilen yolda büyük başarılara imza atılacağına inanılır.

Rüyada biriyle dudaktan öpüşmek çevresinde art niyetli ve kem gözlü kişilerin bulunmayacağına, mesleğinde başarılarının hiç bitmeyeceğine, kazancının azalmayacağına, borçsuz, sıkıntısız ve güzel yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada sevgilinin dudağını öpmek sonu hayırlı olacak bir izdivaca, fakirlikten kurtulmaya, yaşanacak tatsız bir olay yüzünden hâkim karşısına çıkılacağına, ister istemez moral bozukluğu yaşanacağına, güç sahibi bir kişi ile rakip olunacağına ve uzunca bir süre boyunca bu kişinin yapacağı ayak oyunlarına direnileceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments