Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada babasının tacizine uğramak

Rüyada babasının tacizine uğramak

Rüyada babasının tacizine uğramak moral açıdan yüksek bir noktada olunacağına, kolaylıklarla, fırsatlarla ve kısmetlere sahip olacağına, işlerinin yolunda gideceğine, ekmeğinin ve kazancının kesilmeyeceğine, ticaretinin genişleyeceğine ve elinin her geçen gün bollaşacağına, kendisini mutlu edecek ve kazanç sağlayacak yeni uğraşlar edineceğine, bazı konularda anlaşamadığı insanlar ile çok uzun konuşmalar sonunda orta yolun bulunacağına, uzun bir zaman boyunca uğursuzluklar ve şanssızlıklar ile boğuşacağına, çok mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, rüya sahibinin hayatındaki en büyük aşkı yaşayacağına, ortaya koyduğu projelerin kıskanan kişiler tarafından kötüleneceğine yorulmaktadır.

Rüyada babasının tacizine uğramak gördüyseniz:

  • Akrabalar arasında sürtüşmeli olaylar yaşayabilirsiniz.

Rüyada baba tarafından tacize uğramak sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, çok zor zamanları kolay bir şekilde ve zarara uğramadan atlatacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluk duyacağına, hayırlı bir olayla kendisini zengin edecek bir dönemin başlayacağına ve karşısına çıkacak bir kişi ile dünyaevine gireceğine, yapılan bir işten bol kazanç elde edileceğine, hayırlı, anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine, hayırlı bir evlat sahibi olunacağına işaret eder.

Rüyada babasının tacizine uğramak alın teri ve namusu ile çalışarak helal yaşayacağına, hafifleyeceğine, şifa bulacağına, hayatı boyunca bir daha fakirlik ve yokluk görmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada babanın tacizine uğramak ailesiyle saadet içinde yaşayacağına, yaşlandıklarında bile bir bebeklermiş gibi üzerine titreyeceğine, çok büyük bir ferahlama yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada bir erkek tarafından tacize uğramak kalbinin temiz olması, niyetlerinin de hayır taşıması sayesinde karşısına aksiliklerin, kötülüklerin, kaza ve belaların çıkmayacağına, rahatsızlık veren bir durumun eş, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına ve rahata erileceğine, işle ilgili inzivaya çekileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada erkek tarafından tacize uğramak parasal anlamda rahat edeceğine, emeğinin karşılığını almaya başlayacağına, sıkıntılı durumların yakın zaman içinde son bulacağına, çalışarak ailesine maddi açıdan yardımda bulunacağına delalet eder.

Rüyada bir erkeğin tacizine uğramak ortaya konulacak çalışmalar ve gerçekleştirilecek projeler sayesinde çok iyi paralar kazanılacağına, onlara umut bağlayacağına fakat işlerinin istediği yönde ilerleme göstermeyeceğine, ancak bu durumların kısa süre içinde olumlu bir hal alacağına işaret eder.

Rüyada elle tacize uğramak iş yaşantısında hırslanacağına, maddi anlamda gücünün artması sayesinde de yaşam standartlarının en yüksek seviyelere geleceğine, gönül sızılarının dineceğine yorulmaktadır.

Rüyada yaşlı adamın tacizine uğramak maddi sıkıntılardan kurtulup, bolluk ve bereket içinde bir hayat süreceğine, zararlı ve kötü niyetli kişileri hanesinden ve ailesinden uzaklaştıracağına, yapılan işler sayesinde çok büyük paralar kazanacağına, çok hayırlı işlere girileceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments