Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tanıdıklarının kavga ettiğini görmek

Rüyada tanıdıklarının kavga ettiğini görmek

Rüyada tanıdıklarının kavga ettiğini görmek zarar getirecek bir kişi ile tüm bağların koparılacağına, sıkıntıdan sonra ferahlamaya, hayal edilen şeylerden günden güne daha fazla uzaklaşılacağına, yaşama isteğine yeniden kavuşacağına, sevilen ve değer verilen bir kişinin ihanetine uğranacağına, düşmanlık besleyen kişilerin ve rakiplerin çok sevineceği bir  duruma düşüleceğine, fikirlerinin de istediği takdiri toplayacağına, sıkıntılarını çözeceğine, gözyaşının dineceğine, dertlerin ilacının, yaraların merheminin bulunulacağına işaret eder.

Rüyada tanıdıklarının kavga ettiğini gördüyseniz:

  • Çok hassas bir konuda dahi olsa, belli bir fikir veya öneriden hoşlanmadıysanız kibarca geri çevirebilirsiniz.

Rüyada tanıdıklarının kavga ettiğini görmek musibetlerin ve rahatsızlıkların ortadan kalkacağına, insanlar arasında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, kazançlı bir ortaklık kurulacağına işarettir.

Rüyada tanıdık birinin kavga ettiğini görmek aile hayatının kötüye gideceğine, rızkın çoğalacağına, işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve zararların telafi edileceğine, herhangi kötü bir olay olmamasına rağmen kendisini rahatlatamadığı için sürekli stres içinde olacağına işaret eder.

Rüyada tanıdık biriyle kavga etmek çok yükseleceğine, varlıklı kimse olacağına, sıkıntılarını başarılı bir şekilde bertaraf edeceğine, huzurunun ve keyfinin yerinde olacağına delalettir.

Rüyada tanıdıkla kavga etmek tüm hastalıklarını, dertlerini, üzüntülerini ve acılarını unutacağına, kalabalıktan uzak olacağına, kendilerini toparlamaları ve işlerini düzeltmeleri için destek vereceğine, aynı zamanda bu kişilerin birbirleri ile iş yapmalarını sağlayacağına işaret eder.

Rüyada tanıdığıyla kavga etmek yalan ve riyayla dolu bir hayata, aşırı hırs nedeni ile gözleri kapanan kişilerin sonunda büyük hatalar yapacağına, çok hayırlı ve büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine, her geçen gün işlerinde daha üzüntü çekeceğine, girdiği işlerde başta çok iyi giderken daha sonra zarar etmeye başlayacağına alamet eder.

Rüyada tanıdıklarını kavga ederken görmek işlerde meydana gelen aksamalardan ötürü maddi olarak zarara uğranacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, aile hayatının çok güzel bir hal alacağına, sorunların çok kısa zaman içinde halledileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tanıdığı biriyle kavga etmek hayal kırıklığına uğramadan tüm isteklerini sonuna kadar tatmin edecek bir yaşama sahip olacağına, büyük bir azimle girilen işte yüksek hedeflerin kısa zamanda gerçekleştirileceğine, hem maddi hem manevi açıdan destek sayesinde sevilen bir kişinin ağır bir hastalıktan kurtulacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına delalet eder.

Rüyada tanıdık birisiyle kavga etmek kırılan özgüvenin tekrar inşa edileceğine, kısa bir zaman daha geçtikten sonra işlerinin kendiliğinden yoluna gireceğine, çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar ile çok endişeli günler yaşanacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
3 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Gny ylmz

Merhaba ben rüyamda eşim çocuklarım ve ailesiyle gezmeye gidecektik o sırada benim tuvalete gitmem gerekti ve eve çıkacaktım ki altıma büyük abdestini yaptım paçamda tuta tuta eve çıktım eltimle karşılaştım merdivende ona fark ettirmeden eve girdim banyoya soyundum sonrada bi baktım eltim oda yanımda bir şeyler konuşuyor ben yine altıma yaptıgımı göstermiyorum kendimi yıkamaya başladım abdest alıp çıkacaktım ve o esnada ulu orta bir yerde klozetin üzerinde oturuyordum arkamda gençten bir çocuk arkamdan kalmasını ayıp bu halde beni görme diyorum daha sonra komşum ve kızı geliyor gözlerimi kapatıp ben kimim diye soruyor bende kim oldugunu söylüyorum daha sonra eşim ve ailesi eve geliyor kavga etmişler birileriyle dayak yemişler eşimin kafası kırılmış bantlamışlardı ben geliyordum şimdi abdest alıyordum diyorum ne ara kimle kavga ettiniz diyorum hepsinin yüzü gözü çizik içindeydi lütfen yorularmısınız

aglefigarb

Rüyamda tanımadığım bir kadın topluluğu saç baş birbirlerine girmiş kavga ediyorlardı. Bende sesi duyup camdan seyrediyordum. Bu kadınların bir kısmı hayat kadını gibi giyinmiş diğer kısmı yarı normal bir şekilde giyinmişti. Bunun anlamı nedir. Şimdiden teşekkür ederim

Mustafa Taşdemir

Ruyada umumi geniş çok tuvaletin bulunduğu bir yere girdim korkarak tuvaletler boştu kimse yoktu birden korktum titremeye başladım tam kaçmaya başladım birden üst tarafı çıplak bir kadın hayaleti gördüm tam onun yanına geldim ve dondum titreme geçti gevşedim ve uyandım beni çok etkiledi inşallah hayırlı bir ruyadır