Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tanıdık birinin kavga ettiğini görmek

Rüyada tanıdık birinin kavga ettiğini görmek

Rüyada tanıdık birinin kavga ettiğini görmek gelecek olumsuz bir habere veya işlerin ters gitmesine, borçların artacağına, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde çok aranan ve dikkat çeken bir kişi olacağına, sevdiklerinin hep yanında kalacağına, kötü duygularını yeneceğine ve huzurlu olacağına, sevilen ve değer verilen bir kişi ile ortaklık kurulacağına, özel ihtiyaçlarını istediği şekilde karşılayacağına, makam, güç, mal ve mülk sahibi olacağına, tazeleneceğine, yeniden can bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada tanıdık birinin kavga ettiğini gördüyseniz:

  • Artan talepler bunaltıcı olabilir.

Rüyada tanıdıklarının kavga ettiğini görmek yeni arkadaşlıklar kuracağına, yeni mekânlara gireceğine, hayatının alt üst olacağına, her zaman merhametli biri olarak davranılacağına ve sevap işleneceğine delalettir.

Rüyada tanıdık birinin kavga ettiğini görmek şanssızlıklar yaşayıp uzun bir zaman boyunca kendisini toparlayamayacağına ve çok zor durumlar düşeceğine, sorunların yeni sorunlar doğuracağına, sorunlu bir durum ile karşı karşıya kalacağına ve büyük bir hastalık yüzünden kendisini uzun bir süre kötü hissedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada tanıdığıyla kavga etmek verilecek kötü ve başarısız kararlar yüzünden maddi sıkıntıların kısa bir süre içinde daha da artacağına, pek çok fırsatı kaçıracağına, açılan kapıların büyük hayırlar getireceğine delalet eder.

Rüyada tanıdıklarını kavga ederken görmek hayatının kolaylaşacağına, ticaretinin hızlanacağına, rüya sahibinin hayırlı kısmet ve fırsat elde edeceğine, dertlerinin sonunun geleceğine, korkularının, endişelerinin, hastalıklarının son bulacağına, çok sıkıntı çekilmiş olan konularda rahata ereceğine inanılır.

Rüyada tanıdık biriyle kavga etmek bekar ise hayırlı biri ile tanışıp evleneceğine, hak yolundan uzaklaşacağına, yaşanan bir ilişkinin ayrılıkla biteceğine yorulur.

Rüyada tanıdığı biriyle kavga etmek sıkıntıların azalacağına, iş konusunda  destek olunan bir kişiden ihanet görüleceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, endişelerin biteceğine işaret eder.

Rüyada tanıdıkla kavga etmek kırgınlıkların ve küslüklerin sona ereceğine, dost sandığı kimselerden sıkıntı alacağına, üzüleceğine, söz dinlemeyen, burnunun dikine giden çocuklara ve rüya sahibinin emeklerinin boşa gideceğine rivayet eder.

Rüyada tanıdık birisiyle kavga etmek rızkının azalacağına, işlerinin bozulacağına, kazancının eksileceğine, zarar edeceğine, maddi olarak büyük bir kayıp verileceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments