Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tanıdığı biriyle kavga etmek

Rüyada tanıdığı biriyle kavga etmek

Rüyada tanıdığı biriyle kavga etmek birçok sorunla karşı karşıya kalacağına, işlerinin yolundan çıkacağına, manevi olarak huzursuzluk yaşayacağına, attığı adımların boşa gideceğine, yaraların merheminin bulunulacağına, rüya sahibinin gelecekte çok önemli bir işadamı olarak, zengin ve kıskanılan, saygın bir hayat yaşayacağına, işlerin yoluna gireceğine, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, anne baba duası alınacağına, çok iyi yerlere geleceğine ve hayırlı kişiler ile iş yapacağına, dileklerin ve isteklerin gerçekleşeceğine, doğru iş ortaklığı yapacağına, kendisini aşan sorunlarla karşılaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada tanıdığı biriyle kavga etmek gördüyseniz:

  • Herşeyin fazlası bir arkadaşınızla, sevdiğiniz kişiyle ya da bir akrabanızla problemler yaşamanıza neden olabilir.

Rüyada tanıdıklarının kavga ettiğini görmek bunun kendisine büyük bir rahatlık vereceğine, işlerin yakın zaman içinde yoluna gireceğine, rahat ve huzurlu bir döneme girileceğine, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, kırgınlıkların ve üzüntülerin biteceğine ve sevinç duyulacak bir haber alınacağına, çok istenen bir şeye sahip olunacağına işarettir.

Rüyada tanıdık biriyle kavga etmek hep içinde şüphelerin ve sıkıntıların kalacağına, eş, dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine ve aile içerisinde yaşanan gerginliklerin yerini genişliğe bırakacağına, daha bol kazanca sahip olunacağına ve zenginlik elde edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada bir tanıdıkla kavga etmek elinde bulunan imkânlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, huzurlu ve sağlıklı bir hayata merhaba diyeceğine, harcadığının yerine çok daha fazlasını koymayı başaracağına alamet eder.

Rüyada tanıdığı biriyle kavga etmek istediği zaman yeni işler kurabileceğine, maddi çıkmazların biteceğine, kısmetin bollaşacağına, iş hayatında yaşadığı stresi söküp atacağına işaret eder.

Rüyada tanıdığıyla kavga etmek eline geçen fırsatları başarılı ve büyük kazanç sağlayacak şekilde kullanacağına ve çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, sevinçli ve mutlu haberler alacağına, çok sorunlu bir durumun ortadan kaldırılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tanıdıklarını kavga ederken görmek çok daha güçlü biri haline geleceğine, beklentilerine ulaşacağına, bir sebeple eşi ile arasının açılacağına ve mutluluğunu çekemeyen kişiler tarafından hiç istemeyeceği durumlara düşürüleceğine, işinden ve parasından olacağına tabir olunur.

Rüyada tanıdıkla kavga etmek rakiplerini geçmeyi ve bertaraf etmeyi bileceğine, yükseleceğine ve hedeflerini gerçekleştirme şansına sahip olacağına, onlar gibi davranıp, mal ve para sahibi olacağına işarettir.

Rüyada tanıdık birisiyle kavga etmek hane halkının verilen kararları destekleyeceğine, borçlarının ödeneceğine, sivrilmek istese de uygun şartları elde edemeyeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments