Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tanıdıklarını kavga ederken görmek

Rüyada tanıdıklarını kavga ederken görmek

Rüyada tanıdıklarını kavga ederken görmek hayallerini gerçekleştirmeyi başaracağına, mutluluğu ve huzuru bulacağına ve şansının hayatının sonuna kadar devam edeceğine, eski bir hastalığın nüksedeceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, yeni bir gönül ilişkisine başlanacağına, yanlış işlere girip mutsuz olacağına, sonucunda da istediklerini kolaylıkla ele geçireceğine, eline geçen kazancın çok hayırlı bir şekilde artacağına, büyük başarılar kazanacağı çalışmalar ve projeler gerçekleştirileceğine, kırılacağına ve bazı kimseler nedeniyle hayal kırıklığına düşeceğine, sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada tanıdıklarını kavga ederken gördüyseniz:

  • Maddi manevi size bedel ödetebilecek veya size kendinizi kötü hissettirebilecek kişilerden uzak durun.

Rüyada tanıdıklarını kavga ederken görmek tarımla uğraşanların bereketli bir dönem geçireceklerine ve kazançta artış olacağına, kafa dağıtacağına, herkesin hayranlık duyacağı bir düğünle dünya evine girileceğine delalet eder.

Rüyada kocasını kavga ederken görmek ticarette ilerleyeceğine ve kazançlı işlere girerek bolluk, bereket ve zenginlik sahibi olacağına, zor bir durumda olan çalışmaların ve projelerin rahatlayacağına, elinde bulunan imkânlar ile çok hayırlı işler gerçekleştireceğine, işinde profesyonel kimse olacağına delalet etmektedir.

Rüyada anne babayı kavga ederken görmek sağlık sorunları ile ilgili olarak kısa bir tedavi sürecine girileceğine, atılan adımlar sayesinde çok tanınan ve sevilen biri olunacağına, toplumun önde gelen kişileri arasına gireceğine, dertlerinden ve dertlerinin verdiği ağırlıktan kurtulacağına, makamının ve itibarının yükseleceğine yorulmaktadır.

Rüyada başka birini kavga ederken görmek neşesinin, huzurunun ve ağız tadının kaçacağına, kendi işini kurup başına geçeceğine, isteklerin ve arzuların kolayca elde edileceğine işaret eder.

Rüyada kavga ederken bıçaklanmak elini eteğini her şeyden çekeceğine, işlerin herkes tarafından alkışlanacağına, tüm ülkenin bahsedeceği çalışmalar gerçekleştirileceğine, malının ve parasının çoğalacağına işaret eder.

Rüyada oğlunu kavga ederken görmek çok güzel günler geçirileceğine, maddi açıdan büyük sıkıntılar çekilecek bir döneme girileceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zamanda kurtulup ferahlığa çıkacağına delalet eder.

Rüyada anne ve babayı kavga ederken görmek sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine, başarılar yaşanacak ve büyük atılımlar yapılacak bir işe girileceğine ve uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar rahatlık yaşanacağına, sıkıntılı olduğu bir durumda rüya sahibinin sevinçten havalara uçmasına vesile olacak bir haber alacağına, sorunlarla dolu özel hayatın nihayete ereceğine tabir olunur.

Rüyada yakınını kavga ederken görmek hedeflerine yaklaşacak fırsatlar elde edeceğine, bol kazançlı bir projenin hayata geçirileceğine, işinde en iyisi olacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments