Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tanıdık birisiyle kavga etmek

Rüyada tanıdık birisiyle kavga etmek

Rüyada tanıdık birisiyle kavga etmek sahip oldukları sayesinde herkesin kendisine imrenerek ve özenerek bakacağına, inancını ve kendine olan güvenini bir an olsun kaybetmemesi sayesinde hayallerine, umutlarına, hedeflerine ve ideallerine kavuşacağına, borcu olanların sorunlarını da ailelerinin çözeceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, yeni ve daha rahat bir hayata merhaba diyeceğine, uzun bir zamandan beri kötü giden şansının nihayet döneceğine ve yaşadığı tüm olumsuz durumların yerini başarı ve mutluluğa bırakacağına, işlerin her daim hayırlı bir şekilde yürüyeceğine, maddi olarak kötü bir karara varılacağına, hayatının olumlu yönde ilerleyeceğine, böylece daha rahat ve daha öz güvenli bir şekilde hareket edileceğine delalet eder.

Rüyada tanıdık birisiyle kavga etmek gördüyseniz:

  • Dürüstlük çok şey kazandırabilir.

Rüyada tanıdığıyla kavga etmek karşılıklı olarak aynı duygular beslenen bir kişi ile konuşulup bir birliktelik kararı alınacağına, çalışma şartlarının ağır, mesai saatlerinin de uzun olacağına, işlerin büyük kazanç getireceğine yorulur.

Rüyada bir tanıdıkla kavga etmek büyük borçların altında ezileceğine, elindekileri de yitireceğine, sorunlarının her geçen gün daha da artacağına delalet etmektedir.

Rüyada tanıdık biriyle kavga etmek hasret çekenlerin buluşacağına, huzurlu bir aile ortamına kavuşulacağına, iş hayatında makam sahibi olunacağına, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, ferah bir eve geçileceğine, bir sebeple çok sıkıntılı zamanlar yaşayacağına, sorunlarını çözdükten sonra bu sorunların ardından sadece uğranılan zararların kalacağına ve etrafındaki insanlara karşı sinir savaşı vereceğine tabir olunur.

Rüyada tanıdıklarının kavga ettiğini görmek bekarlar için güzel bir evliliğe, maddi olarak çok iyi bir konuma gelineceğine, yakın bir arkadaştan gelecek iş fikrinin değerlendirileceğine, bulunacak bir kaynak sayesinde bu projenin vakit kaybedilmeden hayata geçirileceğine ve zenginliğe sahip olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tanıdığı biriyle kavga etmek sağlık sorunlarından kurtuluşa ereceğine, çok büyük zenginliğe sahip olacağına, işlerin kısa bir süre için bile olsa büyük bir zarara uğrayacağına, duraklama yaşanacağına, aile bireyleri arasında bazı istenmeyen olaylar yaşanacağına, kısmetin kapanacağına, girişilen çalışmaların maddi ve manevi açıdan zarar vereceğine alamet etmektedir.

Rüyada tanıdıkla kavga etmek vereceği çok büyük hatalı kararlar yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, kazancının çok büyük bir bölümünü kaybedeceğine, bu sebeple çok büyük sıkıntılara gireceğine ve işlerini toparlamak için kendisini yıpratacağına, duygularını açığa vuracağına, sabredip içine attıklarını yüksek sesle söylemeye karar vereceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, iş hayatında ve aile hayatında yaptığı harcamalara dikkat etmesi gerektiğine, eğer dikkat etmezse yakın bir zaman içinde bu durumdan ötürü çok pişman olacağına, çok büyük zararlar edeceğine delalettir.

Rüyada tanıdık birisiyle kavga etmek haksızlıklar karşısındaki duruşunu hiçbir zaman bozmayacağına, daha iyi anlaşır olacağına, kişinin eline daha fazla gelir geçeceğine rivayet eder.

Rüyada tanıdık birinin kavga ettiğini görmek kendisinin ve ailesinin geleceğine, maddi ve manevi kaynakların kısa süreli olarak zarara uğrayacağına, zor durumda kalacağına, kötü günler yaşayacağına, üzüleceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments