Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tanıdıkla kavga etmek

Rüyada tanıdıkla kavga etmek

Rüyada tanıdıkla kavga etmek hastalıklardan ve sıkıntılardan uzak kalınacağına, ekmek kapılarının kapanacağına, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, huzurunun eski haline döneceğine, çok hayırlı bir kısmet ile karşılaşıp çok mutlu olunacağına ve çok yakın bir zaman içinde dünyaevine girileceğine, çok büyük kazançlar elde ederek büyük bir zenginliğe kavuşacağına, ibadetlerini de aksatmayacağına, kafasında bazı  soru işaretleri kalması sebebiyle birlikte olduğu kişiye güvensizlik duyacağına, kendisini zor geçecek bir proje uygulama sürecinin ardından yorgun hissedeceğine delalettir.

Rüyada tanıdıkla kavga etmek gördüyseniz:

  • Anlık çözüm görüntüsü veren şeylere güvenmeyin.

Rüyada tanıdığı biriyle kavga etmek her gün bir önceki günden daha çok iş yapılacağına, onlarla dayanışma içinde olacağına, yaptığı fedakârlık kadar onlardan da fedakârlık göreceğine, zahmetli durumların sona erdirileceğine, kazancın günden güne daha da arttırılacağına delalet eder.

Rüyada tanıdıklarını kavga ederken görmek güzel bir hayata sahip olunacağına, bolluk içinde yaşanacağına, uzun zamandan beri beklenen bir iş kapısının açılacağına, bu sayede haddinden daha fazla süren işsizlik döneminin sona ereceğine, çok güzel günler ile karşılaşacağına, rüya sahibinin deyim yerindeyse ayaklarının yerden kesileceğine inanılır.

Rüyada tanıdıkla kavga etmek aile içinde aradığı huzuru yakalayacağına, bilakis yakın zamanda tanışacağı kişilerden hayır göreceğine, uzun zamandan beri ödemekte zorlanılan borçların kısa süre içinde son bulacağına işaret eder.

Rüyada tanıdık birinin kavga ettiğini görmek sıkıntılı ve sorunlu dönemler yaşanacağına, bilincin artacağına, hileli bir işle karşılaşılacağına rivayet eder.

Rüyada tanıdık birisiyle kavga etmek hayal edilen herşeye kavuşulacağına, atılacak adımların boşa çıkacağına, başı sıkıştığı bir anda sevdiği ve çok değer verdiği kişilerden çok büyük destekler alarak çok uzun bir zamandan beri yaşadığı bir sorunu çözeceğine delalettir.

Rüyada tanıdıklarının kavga ettiğini görmek her işin üstesinden rahatlıkla gelebileceğine, bu sayede hiçbir zaman iş ile ilgili bir sorun yaşamayacağına, haksızlıklara uğrayan rüya sahibinin sıkıntılı, stres içinde günler geçireceğine, kimseyle küs olmadan, kırgınlıkları unutarak yola devam edileceğine ve kendi kararlarının arkasında durup, yolunda azimle ilerleyecek olan kişinin her zaman inandığı gibi yaşayacağına yorulur.

Rüyada tanıdığıyla kavga etmek işyerini kapatacağına, uzun bir zamandan beri beklenen yardımların bir türlü gelmeyeceğine ve etrafındaki kişilerden destek alamayan rüya sahibinin elindeki malları çıkaracağına, bir sebeple çok sıkıntılı bir döneme gireceğine delalet eder.

Rüyada tanıdık biriyle kavga etmek bol para kazanacağına, sevdiklerine kavuşacağına, onlarla doyasıya vakit geçireceğine, dünyanın çeşit çeşit lezzetlerinden ve keyiflerinden nasipleneceğine, huzursuzluklar ile boğuşacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments