Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tanıdığı kadını görmek

Rüyada tanıdığı kadını görmek

Rüyada tanıdığı kadını görmek saygınlığının da artacağına, moral olarak çökecek olan kişinin ailesi ile arasında da maddi konularda sevimsiz tartışmalar çıkacağına, uzun yıllardan beri kurduğu hayallerine kavuşacağına, hasta ise bakacağına, eğitimini sürdüren gençlerde ise askeri sınavlar veya önemli eğitim kurumlarının sınavlarında büyük başarılar elde etmek, zeka ile istenilen mevkiye erişileceğine, büyük bir rahatlığa erilecek bir çalışma gerçekleştirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, gireceği işlerde alacağı başarılar sayesinde çok büyük işadamlarının dikkatini çekeceğine, gün geçtikçe daha iyi yerlere geleceğine işarettir.

Rüyada tanıdığı kadını gördüyseniz:

  • Yaratıcılığınız yüksek ya da karışık bir durum için yeni çözümler keşfedebilirsiniz.

Rüyada tanıdık bir kadına sarılmak sancılı geçen bir projenin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine, sorunların ortadan kaldırılacağına, atılan bir imza sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, sosyal hayatında tanışacağı çok hayırlı bir kısmet ile güzel bir ilişkiye başlanacağına ve çok mutlu hayat sürüleceğine alamet eder.

Rüyada tanıdık bir kadını dövmek çeşitli tartışmalar ve münakaşalar yapılacağına, büyük bir ferahlık yaşanacağına, uzun zamandan beri çekilen zorluğun kısa bir süreliğine de olsa biteceğine, rüya sahibinin uyarı alabileceğine işarettir.

Rüyada eski tanıdık kadın görmek huzursuzluklarından kurtulacağına, çok büyük üzüntüler duyacağına, iyi konumlara geleceğine delalet eder.

Rüyada tanıdık genç kadın görmek refah düzeyinin yükseleceğine, hayırlı gelişmeler yaşayacağına, başkalarının malına göz dikeceğine, maddi ve manevi olarak destek göreceğine rivayet eder.

Rüyada tanıdık kadını öpmek sosyal hayat içerisinde çok güzel bir konu hakkında bir kutlama yapılacağına, kimseden yardım almadan çok büyük başarılar elde edeceğine, insanlar tarafından onaylanmayan ve gençlere kötü örnek oluşturacak işlere gireceğine işaret eder.

Rüyada tanıdık kadının öldüğünü görmek deyim yerindeyse karanlık günlerin yakın bir zaman içinde aydınlanacağına, yeni bir işe girileceğine, attığı hayırlı adımların kendisini mutluluğa ve zafere taşıyacağına, kişinin kendisini çirkin ve bitkin bir şekilde görmesi ise, kısmetinin bir süre daha istediği gibi olmayacağına işaret eder.

Rüyada hamile tanıdık kadın görmek belki de şirketi iflasın eşiğine gelmekten kurtuluşa erileceğine, kişinin aradığı şifaya kavuşacağına, dualarının ve dileklerinin karşılık bulacağına yorulur.

Rüyada tanıdığı kadını görmek gün yüzü görmeyeceğine, maddi ve manevi açıdan büyük bir ilerleme kaydedileceğine, sorun yaratan olayların yakında biteceğine, rahat ettirecek bir işe girileceğine, büyük başarılar kazanılacağına, ilerleyen günlerin kişi için herhangi bir sıkıntı olmadan keyifli olacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments