Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölmüş tanıdık kadın görmek

Rüyada ölmüş tanıdık kadın görmek

Rüyada ölmüş tanıdık kadın görmek çıksa bile kendisini çok kötü hissedeceğine, yeni insanlar ve yeni ülkeler görülüp gezileceğine, birçok yeni fikir edinileceğine ve sağlık konusunda bazı reçetelerle ülkeye dönüş yapılacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallere kavuşulacağına ve en kısa zamanda çok güzel işlere ve çok kazanç sağlayacak projelere girileceğine, kişi ne kadar tedbir alırsa alsın bir türlü istediği sonuca ulaşamayacağına, ancak çok büyük bir zarar görmesine, çok zor bir duruma düşmesine ve büyük üzüntüler yaşamasına rağmen herhangi bir şekilde düzelme olmayacağına, iş hayatında çok büyük başarılar kazanacağına, yöneticiler tarafından çok iyi bir makama getirileceğine, bir an bile üzülmesine dayanamayacağı için onun mutluluğu için elinden gelen her şeyi yapabileceğine rivayet eder.

Rüyada ölmüş tanıdık kadın gördüyseniz:

  • Sağlıkla ilgili konuları ihmal etmeyin.

Rüyada tanıdık bir kadınla konuşmak yatırım yapılabilecek kadar para tasarrufunda bulunulacağına, aile bireylerinin mutlu olacağına, refah içinde bir hayat yaşanacağına ve kardeşler arasındaki sorunların çözüleceğine, ancak yakın bir arkadaşın bulacağı bir kaynak sayesinde sorunun ortadan kalkacağına, iş alanında atılım yapmakta gözü pek davranılacağına inanılır.

Rüyada tanıdık bir kadını öpmek iş kaybı yaşayacağına, birine olan borcunu başka birine borçlanarak kapatacağına ve böylece yine borçlanacağına, onunla sahici dostluğun farkına ve tadına varacağına işaret eder.

Rüyada tanıdık kadını hamile görmek sıkıntılarından kurtulup ferahlığa çıkacağına, mal mülk sahibi olacağına, kendisine verilecek büyük bir destek sayesinde kendi işini kuracağına işarettir.

Rüyada tanıdık bir kadını görmek iş hayatında maddi zarara uğranacağına, kişinin ailesinden kendisine miras kalan yerleri veya mülkleri sorunsuz bir şekilde alacağına, tabiri caizse hayattaki tüm sınavlarını vereceğine, rakiplerini geçmeyi ve bertaraf etmeyi bileceğine, kolaylıklara kavuşacağına işaret eder.

Rüyada tanıdık yaşlı kadın görmek yaşamının da, işlerinin de iyileşme ve düzelme göstereceğine, sorunlarından arınacağına, aile hayatının hiç olmadığı kadar güzel olacağına, kısa süre içinde daha dirençli bir şekilde işlerine asılacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine, sevdiği kişiyle de arasının soğuyacağına işaret eder.

Rüyada tanıdık kadın görmek çok doğru ve yapıcı adımlar atacağına, destek istediği kişilerden destek alamayacağına, dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine ve başarılarının sürekli artacağına delalet etmektedir.

Rüyada tanıdık kadınla konuşmak onlara seve seve bildiklerini aktaracağına, sorunların çözülmesi için çok büyük çaba harcanacağına, eğleneceğine ve daima afiyette kalacağına delalettir.

Rüyada tanıdığı bir kadın görmek kucaklaşacağına, dostlarınızla birlikte geçireceğiniz güzel günlere, eğlenceli şekilde yaşayacağına, gönül hoşluğu ve hafifliği içinde bir hayat geçireceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments