Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tanıdık biriyle yakınlaşmak

Rüyada tanıdık biriyle yakınlaşmak

Rüyada tanıdık biriyle yakınlaşmak ticarette rakiplerine karşı zafer kazanacağına, maddi olarak rahatlayacağına ve pek çok imkân elde edeceğine, bir sebeple ailesi ile bile büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşayacağına, ancak daha sonra gireceği bir ortaklık ya da gerçekleştireceği çok büyük bir proje sayesinde eskisinden bile daha iyi bir duruma geleceğine, o kimsenin başının dertte olduğunu öğreneceğine ve yine o insanın tatsız olaylarla karşılaşacağına, bir rahatsızlıktan şikayetçi ise en kısa zamanda iyileşeceğine, sevdikleri, özledikleri ve ayrı kaldıkları ile kavuşacağına, kendisi için çok önemli ve büyük adımlar atacağına, tövbe edip hak yolunu seçeceğine, deyim yerindeyse paraya ve mala tapar olacağına, zengin olmak için suç işlemekten de çekinmeyeceğine alamet eder.

Rüyada tanıdık biriyle yakınlaşmak gördüyseniz:

  • Bir eğlenceye katılabilir ya da sanatla ilgili bir olayda bulunabilirsiniz.

Rüyada tanıdığı biriyle yakınlaşmak rakiplerine büyük fark atacağına, kariyerindeki değişimin hayırlı olacağına, hanenizde bolluk olacağına işaret eder.

Rüyada tanıdık biriyle yakınlaşmak psikolojik olarak toparlanacağına, sorunlarının kısa bir süre içinde çözüme kavuşacağına, bir sebeple sağlık durumunun bozulacağına tabir olunur.

Rüyada tanıdık bir erkekle yakınlaşmak iş hayatının hayırlı bir şekilde yeni başarılara ulaşacağına, eline geçen kazancı hayal ettiği projeler için harcayacağına, yaptığı çalışmalar ile insanlar arasında çok saygın bir yere kavuşacağına, sorunlarının kısa bir zaman içinde sona ereceğine, sorunlarının gün geçtikçe daha da artacağına, hasret içinde kalacağına delalettir.

Rüyada tanıdığı bir erkekle yakınlaşmak sıkıntı verici bir olay nedeni ile yaşanacak baş ağrısına, devletle ilgili bazı sıkıntılar çıkacağına, çok uzun zaman boyunca büyük zarar veren borçların sona erdirileceğine, maddi konularda destek olacak bir ortak bulunacağına delalettir.

Rüyada tanıdık yüz görmek sağlık yönünden de bazı sorunlar yüzünden sık sık doktora gideceğine, çok büyük emekler vererek ortaya koyduğu bazı çalışmalardan çok büyük zararlar edeceğine, daha yüksek bir noktaya geleceğine işarettir.

Rüyada tanıdığı kişiyi görmek anne duasının açılacağına, çok başarılı atılımlar yapılacağına ve hayırlı ve çok bereketli işler yapılacakken çok pişman olunabilecek hatalar yapılacağına, eşler arasındaki tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, kardeşlerden biri ile kurulacak bir ortaklık sayesinde rakiplerin bir kez daha yenilgiye uğratılacağına tabir olunur.

Rüyada tanıdığı biriyle kavga etmek çalışmaların büyük kazanç kapılarını açacağına, ferahlayacağına, hafifleyeceğine, sevilen kişilerle girilecek bir işte büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına, aylardan beri devam eden bir projenin nihayete erdirileceğine inanılır.

Rüyada tanıdığı birinin hamile olduğunu görmek yaşanan ayrılıkların biteceğine, ferahlığa çıkılacağına, hayal edilen her şeye kısa süre içinde kavuşulacağına, yaşanabilecek bazı sorunların çok hızlı bir şekilde çözüleceğine, geçim derdi çekmeyeceğine, nimet bolluğu yaşayacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments