Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tanıdığı kişiyi görmek

Rüyada tanıdığı kişiyi görmek

Rüyada tanıdığı kişiyi görmek büyük ve garanti olacak gelir kapılarına ulaşacağına, ortaya konulacak çalışmalar ile huzurlu bir döneme girileceğine, kısa zamanda çok yol alınacağına, eline geçen şansları ve fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hem kendisi için çok hayırlı şeyler gerçekleştireceğine hem de çalıştığı işi çok başarılı bir noktaya taşıyacağına, büyük bir emek vererek ve çok büyük azim göstererek başarıya ulaşacağına, kendisine ait olmayan bir işte çalışırken istenmeyen bir duruma düşeceğine, kazançtan yana kısmetinin çoğalacağına, yakın bir akrabanın vefatıyla miras sahibi olunacağına, aile bireylerinin de çok sevineceğine alamet etmektedir.

Rüyada tanıdığı kişiyi gördüyseniz:

  • Yeni kişilerle veya ilgi alanlarıyla tanışmanızı sağlayacak grup aktivitelerine katılabilirsiniz.

Rüyada tanıdık kişiler görmek kişinin kaymağını toplayıp, pastadan en büyük dilimi kendisinin alacağına, talihsiz bir durumla karşı karşıya kalınacağına, hobilerine eğileceğine rivayet eder.

Rüyada tanıdık kişileri görmek bir sebeple çok üzüntü duyulacağına, işini kaybedeceğine, ekmeksiz kalacağına, ancak gelen yardım tekliflerini reddedeceğine işaret eder.

Rüyada tanıdığı kişiyle evlenmek yaptığı çalışmalar ile beklediği başarıları alamayacağına, engellere takılmadan kolayca kariyer sahibi olacağına, düşülmüş olan zor bir durumdan çok rahat bir şekilde çıkılacağına delalet etmektedir.

Rüyada tanıdığı bir kişiyi hasta görmek daha sonra yapılan araştırmalar sayesinde bu durumun düzeltilmesi için çaba harcanacağına, zaten malı mülkü varsa daha da artacağına ve işlerinin iyiye gideceğine, kendini toparlayamayacağına delalet eder.

Rüyada tanıdık bir kişiyi görmek eline geçen büyük fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, atılan adımların hayırlı olaylara vesile olacağına, yaşanan kırgınlıkların, üzüntülerin ve sorunların sona ereceğine, ardından sevdiği bir kişi ile dünyaevine gireceğine, sorunlarını aşacağına delalet eder.

Rüyada tanıdık iki kişinin evlendiğini görmek hasret kaldıklarına kavuşacağına, işlerinin yolunda gideceğine, başarılarının daim olacağına, büyük bir üne sahip olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada tanıdığı kişiyi görmek sıkıntılı ve üzüntülü bir dönem geçirileceğine, ana baba duası alınması sayesinde hayatın günden güne daha iyiye gideceğine, içindeki sıkıntının ve ağırlığın ortadan kalkacağına tabir olunur.

Rüyada tanıdığın kişinin öldüğünü görmek uzun sürecek bir kırgınlık yaşanacağına, borçlarını ödemesi, işini kurtarması ve sorunlarına çözüm bulması için çok büyük maddi destek sağlayacağına, adeta havalara uçacağına ve iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük ve kazançlı kararlar vereceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments