Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tanıdık yüz görmek

Rüyada tanıdık yüz görmek

Rüyada tanıdık yüz görmek el atılan işlerde büyük adımlar atılacağına, iş hayatında çok hayırlı ve kazançlı bir konuma geleceğine, maddi ve manevi olarak sürekli birilerinin yardımına ihtiyaç duyan biri olacağına, emeklerinin karşılığını göreceğine, yeni bir işte tartışma yaşanacağına, işlerden yana başarılar elde edileceğine, yaşamın kolaylaşacağına, iş hayatında ortaya konan çalışmaları kıskanan rakipler ile bazen münakaşa edileceğine, sıkıntıların ve musibetlerin çözüme kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada tanıdık yüz gördüyseniz:

  • Duygusal ilişkilerde iniş çıkışlı bir seyir kendini gösterebilir.

Rüyada tanıdığının yüzünü görmek elinde bulunan imkânları kullanarak sorunlarına çok daha iyi çözümler bulacağına, adeta sinirden küplere bineceğine, kendisine açılan bazı fırsat kapılarından giriş yapacağına delalet eder.

Rüyada tanıdık yüz görmek onlarla güzel, keyifli günler geçireceğine, bir sebeple çok büyük üzüntü duyulacağına, kredi çekileceğine, hem de yaşlılığında elden ayaktan düşmeden, kendi başına hayatını idame ettirecek denli sağlığının iyi olacağına da işaret eden rüya, genellikle girişilen her türlü işin uzun ömürlü olacağına yorulmaktadır.

Rüyada tanıdık birinin yüzünü görmek yaşam kalitesinin ve standartlarının artacağına, ticaretinin hızlanacağına, yayılacağına ve makamının da yükseleceğine, parasal ve ruhsal açıdan büyük gelişmeler kaydedileceğine, huzurlu ve mutlu bir hayat sürüleceğine, bereket ve bolluk içinde geçecek bir döneme girileceğine, alınacak kararlar doğrultusunda büyük başarı sağlanacağına, yapılan hataların yakında telafi edileceğine işaret eder.

Rüyada tanıdık birini öptüğünü görmek yaptığı hayırların ve sevapların da amacına ulaşacağına, içinde bulunduğu büyük sorunlardan ve sıkıntılardan kurtulacağına ve rahata ereceğine, dince eksikliğe ve itikat bozukluğuna alamet etmektedir.

Rüyada tanıdık birinin namaz kıldığını görmek hayatının kolaylaşacağına, elinin bollaşacağına, çevresinin kalabalıklaşacağına, keyfinin ve geçiminin yerinde olması sayesinde de insanlarla olan muhabbetinin koyulaşacağına ve güzelleşeceğine, çok sıhhatli bir kişi olunacağına, iş hayatı ile ilgili çok hayırlı gelişmeler ile bir şekilde sorunlarının her geçen gün daha kolay bir hale geleceğine inanılır.

Rüyada bir tanıdığını evlenirken görmek kendisi gibi ailesinin kalkınmasına da öncelik vereceğine, iş sahibi değilse çok iyi bir işe sahip olacağına, çok günah işleyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada tanıdık birisine sarılmak sağlık sorunlarıyla karşı karşıya kalacağına, sorunların günden güne artacağına, ele geçen fırsatların heba edileceğine, tüm bunların ardından bazı büyük ve güzel haberler alınacağına ve bu haberler sayesinde işlerin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine işarettir.

Rüyada tanıdık erkekle sarılmak çok büyük bir çalışma içine girip ortaya koyacağı projeler ile adından çok güzel ve saygın bir şekilde söz ettireceğine, uzun zamandan beri iş hayatında yaşadığı sorunlardan kurtulmak için çok başarılı bir kişi ile ortaklık kuracağına, sevdikleri için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayacağına, karşısına kendisi için hayır, başarı ve huzur getirecek kişilerin çıkacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments