Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tanıdığı biriyle yakınlaşmak

Rüyada tanıdığı biriyle yakınlaşmak

Rüyada tanıdığı biriyle yakınlaşmak işlerin düzeleceğine, uzun zamandan beri hayalini kurduğu her şeyi gerçekleştireceğine, evliliklerinde güven sorunu yaşanacağına ve bir müddet ikilinin arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, kız çocuğu için ise evin hanımının gelirinin artacağına, zararın bir türlü telafi edilemeyeceğine, aşk konusunda çok büyük bir ilerleme kaydedileceğine, kısa bir süre önce tanışılan bir kişi ile yaşanacak bir gönül ilişkisinin evlilikle sonlanacağına, daha sonra hayalin gerçekleştirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada tanıdığı biriyle yakınlaşmak gördüyseniz:

  • İşinizi ilgilendiren belirsiz konularda dikkatle hareket etmelisiniz.

Rüyada tanıdık biriyle yakınlaşmak tazeleneceğine, yenileneceğine ve sıhhate kavuşacağına, işlerinin büyüyeceğine, olmadık bir sebepten ötürü sevilen bir kişi ile ayrılık yaşanacağına yorulur.

Rüyada tanıdığı bir erkekle yakınlaşmak hayallerine kavuşup daha çok çalışma şevki ile dolacağına, bereket ve zenginlik olacağına, sorunların yakın zaman içinde biteceğine, iş hayatında rahat bir nefes alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tanıdığı biriyle yakınlaşmak alınteri dökülerek rızık elde edileceğine, mutlu ve huzurlu bir birlikteliğe adım atılacağına, ağız tadının yaşanacak olaylara paralel olarak kaçacağına ve keyifli ve rahat günlerin sona ereceğine, rüyayı gören kişinin kendisi işini kuracağına rivayet eder.

Rüyada tanıdık bir erkekle yakınlaşmak kendisine yapılacak bir ihanetten ötürü büyük bir üzüntü içine düşeceğine, sermayesinin harcandığına değeceğine, kendisine fazlaca kar getireceğine ve hedeflerinin karşılık bulacağına, harcadığının çok daha fazlasını geri kazanacağına işarettir.

Rüyada tanıdık birisiyle öpüşmek hesapsız planları uygulayacağına bu yüzden de emeklerine yazık edeceğine, zarafet ve incelik ile dolu bir hayat süreceğine, elinde kalan bir miktar para ile kendi işini gerçekleştireceğine ve bu konuda başarılı bir iş çıkartarak etrafındaki insanların takdirlerini üzerine toplayacağına yorulmaktadır.

Rüyada tanıdık birini uyurken görmek büyük işlere girerek hayal ettiği herşeye kavuşacağına, dertlerin dermanının bulunacağına, sevdiği insanlarla arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, can ciğer olduğu kişilerle kavgalar ve küskünlükler yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tanıdık birini görmek geleceğinin parlak, şansının da açık olacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalara imza atacağına, çaresizliklerine ve çözümsüzlüklerine çareler ve çözümler bulacağına, sorunlarını ve zorluklarını aşmayı bileceğine yorulur.

Rüyada tanıdığı bir kişiyi hasta görmek hayatı boyunca saygı duyulan ve el üstünde tutulan kimse haline gelecek önemli işlere imza atacağına, beklentilerinin yerine geleceğine, iyi niyetlerinin karşılık göreceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments