Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tanıdık biriyle karşılaşmak

Rüyada tanıdık biriyle karşılaşmak

Rüyada tanıdık biriyle karşılaşmak yaşanan problemlerin en kısa zaman içinde ortadan kalkacağına, bir aile büyüğü ile ilgili üzücü bir haber alınacağına, kendini ve günahsızlığını ispat edemeyecek noktalara geleceğine, inancının gönülden ve çok yüksek olacağına, büyük bir ferahlama yaşayacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalara imza atacağına, adını herkese duyuracağına, sorunlarının kısa bir zaman içinde sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada tanıdık biriyle karşılaşmak gördüyseniz:

  • Kişisel farkındalığınız, dış dünyayı algılama biçiminiz veya dış dünyadaki algınız değişikliğe uğrayabilir.

Rüyada tanıdıkla karşılaşmak çok büyük kısmetler sağlayacak bir işe girileceğine, tartışma yaşanan kişilerle aranın düzeltileceğine, düşüncelerini eyleme dönüştürecek fırsatlar bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada tanıdık biriyle karşılaşmak kısa vadede elde edilen karın çok daha fazlasının uzun vadede elde edileceğine, kazancının artacağına, hayatının çok daha konforlu, güzel ve yaşanılır hale geleceğine, lüksünü ve rahatlığını yaşayacağına işarettir.

Rüyada tanıdığın biriyle karşılaşmak üzüntülerini bir çırpıda atlatacağına, ancak bu kötülüğü yakınlarının desteği sayesinde kolaylıkla atlatacağına, giden birinin geri döneceğine, sevilen bir kişinin kısa süre önce bozulan sağlık durumuyla ilgili olumlu haberler alınacağına delalettir.

Rüyada biriyle karşılaşmak rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, haksızlığa sebep olan bir kişi ile konuşulacağına, daha fazla kazanç elde edeceğine delalet eder.

Rüyada sevdiği kişiyle karşılaşmak çok büyük mutluluklar yaşatacak bazı adımlar atacağına, meslek hayatında fark edilir şekilde aşama kaydedeceğine, kırgınlık yaşanan bir arkadaşla aranın düzeltileceğine işarettir.

Rüyada kaplanla karşılaşmak işlerinin günden güne bozulacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, girdiği işlerin çok kısa süre içinde zarara uğrayacağına, kendisini kötüleyen ve çekemeyen insanlar yüzünden büyük bir sıkıntı çekeceğine, cömert ve iyi niyetli kişilerle karşılaşacağına, gittiği yerde de aradığı huzuru bulacağına delalet eder.

Rüyada birileriyle karşılaşmak her şeyin sarpa saracağına, kişinin tüm geleceğini etkileyecek bir dönemece girileceğine, kardeşiyle arasındaki sıkı muhabbetin bozulacağına delalet eder.

Rüyada düşmanla karşılaşmak sorunlar karşısında çaresiz ve çözümsüz kalacağına, garanti olacak bir yer edineceğine, girilen her işte aynı açmazla karşılaşılacağına, içinde bulunulan durumdan ötürü bir türlü gerektiği gibi bir işe girilemeyeceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments