Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birileriyle karşılaşmak

Rüyada birileriyle karşılaşmak

Rüyada birileriyle karşılaşmak neşesinin yerine geleceğine, çaresizliğinin büyüyeceğine, işlerinden belirsizlik olacağına, başarıya giden yollarına engeller çıkacağına, aksiliklerin ve tersliklerin üst üste geleceğine, toparlanacağına, aile hayatında yaşanan üzüntülerin ve tartışmaların son bulacağına, borçlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, ona hayır getireceğine ve yüzünün gülmesine vesile olacağına, çalışılan firmanın atağa geçeceğine inanılır.

Rüyada birileriyle karşılaşmak gördüyseniz:

  • Parayla ilgili konularda fazla açılmaktan kaçının.

Rüyada birileriyle karşılaşmak her işi ile daha çok ses getireceğine ve büyük başarılar kazanacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, maddi olarak herhangi bir borcu olmadan yaşayacağına işaret eder.

Rüyada sevdiği kişiyle karşılaşmak yaşadığı mutsuz günleri geride bırakacağına, herkesin takdir ettiği ve saygı duyduğu bir kişi olunacağına, arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına ve bu konuda elinin boş dönmeyeceğine delalettir.

Rüyada domuzla karşılaşmak gelecekle ilgili isabetli kararlar vereceğine, çok zor durumlara düşeceğine ve iş hayatı ile ilgili çok sıkıntılı bir dönem yaşayacağına, işlerinde bolluğun, bereketin ve verimin olacağına işarettir.

Rüyada sevgiliyle karşılaşmak maddi imkânlarının artacağına, eline geçecek zenginlik sayesinde rahatının, konforunun ve neşesinin de yerine geleceğine, rakiplerine karşı zafer elde edeceğine, üstün başarılar alacağına, yokluk çekmeyeceğine işaret eder.

Rüyada sevdiğin biriyle karşılaşmak iş konusunda parmakla gösterilecek bir yönetici haline geleceğine, kendisi için çok hayırlı bir işe girdiği bir dönemde büyük zarar edeceğine, sağlığına, ağız tadına ve neşesine kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevdiğinle karşılaşmak çok güzel ve büyük bir düğünün ardından mutlu ve huzurlu bir yuva kurularak çok mutlu bir hayat sürüleceğine, kazanacağı başarılar ve eline geçen kazanç sayesinde yokluk ve geçim derdi bilmeyeceğine, düştüğü zor durumlardan Allah’ın yardımı ile kurtulacağına, bilginleşeceğine ve âlim kimse olma yolunda ilerleyeceğine, doğruluktan ayrılmayacağına yorulur.

Rüyada sevdiğin kişiyle karşılaşmak önünü açacağına, zor zamanların biteceğine, fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına, işlerinin her geçen gün daha kötüleşeceğine işaret eder.

Rüyada azraille karşılaşmak yoksul kimselerin zengin bir hayat süreceğine, tüm isteklerine ve ideallerine kavuşacağına, sadece bu dünya için bir şeyler yapmakla kalmayacağına, para hesabı yapmadan harcama yapmanın rahatlığına kavuşacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments