Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada düşmanla karşılaşmak

Rüyada düşmanla karşılaşmak

Rüyada düşmanla karşılaşmak uzun zamandan beri kendi işini kurma hayalini gerçekleştirmek için bazı adımlar atacağına, sıkıntılı olduğu bir zamanda başına gelecek olan güzel bir olay ile hayatını değiştirecek bir karar vereceğine, böylece geçim derdinin baş göstereceğine, sevdiği bazı kişilerden alacağı destek sayesinde çok iyi çalışmalar gerçekleştireceğine, ruhunun ve bedeninin iyileşeceğine, kendisine kalacak yüklü miktarda miras ile üzüntülerinden kurtulacağına, tanıdığı kişilerden birine yardım isteği üzerine yardım edeceğine, dost ya da akrabalarından yardım alacağına, husumetlerin başgöstereceğine, ekonomik durumunun her geçen gün çok daha iyiye gideceğine, işlerinde bereketin ve verimin artacağına tabir olunur.

Rüyada düşmanla karşılaşmak gördüyseniz:

  • Sezgilerinize daha fazla güvenmeniz gerekiyor.

Rüyada düşmanla karşılaşmak hasretin biteceğine, istenilen bir eşyaya, mala ya da bir ziynet eşyasına sahip olunacağına, bir sebeple maddi sıkıntıya düşeceğine, uzun bir süre boyunca eksik kalmış işlerin tamamlanacağına, aile hayatında yaşanan küslüklerin ve kırgınlıkların barışla sonuçlandırılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada tanıdıkla karşılaşmak şirketlerinin sayısının çoğalacağına, suçlamalardan aklanılacağına, çok verimli bir çalışma içine girileceğine, zenginlik sahibi olunacağına tabir olunur.

Rüyada sevdiğin kişiyle karşılaşmak elini attığı her işten hayırlısıyla çıkacağına, sorun yaratan durumlardan kurtulacağına, çok büyük kazançlar getirecek işlere gireceğine, yaptığı işte her zaman en iyisi olmak için çabalayacağına işarettir.

Rüyada akrabayla karşılaşmak bir sebeple işlerini daha kontrollü ve getireceği ve götüreceği şeyleri hesaplayarak gerçekleştireceğine, başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine, kendisini çok kötü ve yorgun hissedeceğine, sevdiği kişilerden ihanet göreceğine, destek istediği kişilerden destek alamayacağına yorulur.

Rüyada domuzla karşılaşmak o kişilerden güzel sözler duyulacağına ve jestler görüleceğine, duygularının karşılıklı olacağına, zevkli ve güzel hale geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kaplanla karşılaşmak zenginliğin kapılarının açılacağına, zor günlerin sona ereceğine, çok istediği ve hayal ettiği şeylere büyük bir azim göstermesi sayesinde kavuşacağına, mutluluktan bolca nasipleneceğine delalettir.

Rüyada birileriyle karşılaşmak kötü kimselerle bir olup, ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına, aile hayatında yaşanan tatsızlıkların sona ereceğine, rüyayı gören kişinin yaptığı işte elde ettiği karın da katlanarak çoğalacağına delalettir.

Rüyada sevdiğinle karşılaşmak yaşadığı aksiliklerin ortadan kalkacağına, kesilemeyecek ve bitmeyecek gelir elde edeceğine, malını ve canını emniyete alacağına, büyük aksilikler yaşayacağına, çok üzüleceği ve kendisini sarsacak bazı olaylarla karşılaşacağına, bu sebeple maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments